Nr. 1022, Anul 18, din 14-Iunie-2019
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
8.septembrie.2018
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
PoliticaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
„Motiunea de cenzura la nivelul Guvernului trebuie depusa in momentul cel mai optim”
• spune senatorul PNL Calarasi, Raducu Filipescu

Liberalii continua sa sicaneze, daca se poate spune asa, actuala putere aflata la conducerea tarii. Insa este de anticipat ca demersul lor, in conditia unei majoritati covarsitoare, se poate lesne compara cu o frectie la un picior de lemn. Mai exact, au pregatit si pregatesc mai multe motiuni de cenzura pe care le vor supune dezbaterii in plenul Camerei Deputatilor.
Cea care a atras atentia opiniei publice a fost motiunea simpla pe finante, intitulata „Tripleta Dancila - Valcov - Teodorovici sugruma administratia publica din Romania”, depusa nu demult in plen de grupul PNL. Motiunea a fost respinsa cu 97 voturi ,,pentru”, 157 voturi ,,impotriva” si 24 de abtineri, iar ministrul Eugen Teodorovici a ramas in continuare in functie.
In cadrul unei conferinte de presa, senatorul liberal calarasean, Raducu Filipescu a explicat care sunt motivele pentru care s-a recurs la motiunea de cenzura impotriva Ministrului Finantelor. „Motivele acestei motiuni de cenzura sunt ca a facut in Codul Fiscal varza, ca a facut in finante varza. Mie imi pare rau de Teodorovici, ca e un baiat destupat la minte si sunt amic cu el, dar joaca din ce in ce mai prost. S-a luat de Iohannis, s-a luat si de televiziune”, a precizat senatorul Filipescu, specificand ca, o alta motiune simpla, depusa de liberali in Senat, l-a vizat pe Lucian Sova, Ministrului Transporturilor.
(Continuarea in editia tiparita a ziarului IMPACT)
( Ramona BUTNARIU )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.7199Euro4.7199
Dolarul SUA - 4.1541Dolarul SUA4.1541
Sondaj
Credeti ca motiunea de cenzura a opozitiei are sorti de izbinda?
Da
Nu
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv