Nr. 982, Anul 16, din 25-Mai-2018
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
CotidianVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Cursuri de formare profesionala gratuite la AJOFM
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Ialomita (AJOFM) vine in intampinarea persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, organizand in acest an, conform planului anual de formare profesionala pentru anul 2018, o serie de cursuri de formare profesionala.
Astfel, vor fi organizate cursuri in urmatoarele meserii: agent securitate, barman preparator, bucatar, cofetar, confectioner asamblor articole din textile; competente cheie – comunicare in limba romana sau competente de baza in matematica; dulgher sau tamplar sau parchetar; electrician sau electronist auto; expert accesare fonduri structurale si de coeziune; fierar betonist sau montator prefabricate, formator; frizer sau coafor sau manichiurist sau pedichiurist; ingrijitor batrani la domiciliu; instalator tehnico sanitare si de gaze, lacatus mecanic; lucrator in comert; lucrator in structuri pentru constructii; lucrator instalator pentru constructii; mecanic auto, operator introducere/validare/prelucrare date; ospatar, patiser; sudor electric; zidar/pietrar/tencuitor.
Aceste cursuri sunt gratuite si se adreseaza atat somerilor indemnizati, cat si persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, ce nu beneficiaza de indemnizatie de somaj.
Pentru a participa la aceste cursuri este necesar ca persoanele solicitante sa fie inscrise in evidentele AJOFM Ialomita.
Cei interesati se pot adresa AJOFM Ialomita, atat la sediul central din str. Lacului. nr. 10, tel. 0243. 231 809, cat si la sediul Agentiei Locale Slobozia din strada Matei Basarab, bl.F1 parter, tel. 0243. 230 224, precum si la punctele de lucru din Urziceni, Tandarei si Fetesti.
( Ramona BUTNARIU )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.6288Euro4.6288
Dolarul SUA - 3.9524Dolarul SUA3.9524
Sondaj
Pe vremea cărui președinte credeți că românii au dus-o cel mai bine?
Nicolae Ceaușescu
Ion Iliescu
Emil Constantinescu
Traian Băsescu
Klaus Iohannis
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv
  eXTReMe Tracker