Nr. 1004, Anul 16, din 21-Decembrie-2018
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
8.septembrie.2018
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
ExclusivVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
„Din punctul meu de vedere, viitorul sportului inseamna in primul rand infrastructura“
• spune profesorul Marin Crutu, directorul DJST Ialomita

Perspectivele pentru sportul ialomitean in acest an sunt destul de optimiste. Calendarele sportive au debutat deja si sportivii isi desfasoara conform acestora activitatile planificate.
Cel putin asa a informat recent, la Fresh FM, in cadrul Emisiunii „Subiectul Zilei“ profesorul Marin Crutu, seful Directiei Judetene pentru Sport si Tineret (DJST) Ialomita.
Activitatea se desfasoara normal, cel putin la scrima, unde profesorul Crutu cunoaste mai bine situatia. In rest, mai stie ca handbalul e in desfasurare (liga nationala), fotbalul este in pregatire in vacanta, colegii de pe la atletism, tenis, fotbal, sunt in mare parte in pregatire, inca nu au debutat. „Asteptarile mele sunt sa revenim cu atletismul acolo unde ne este locul, si unde am fost candva. Si sunt premize in acest sens. Sper ca si tenisul sa tina pasul. Deja am vazut copii care au obtinut la nivel de Club Sportiv Scolar si Club Sportiv Municipal rezultate dar deocamdata sunt la categorii mici. Sper sa creasca odata cu varsta. In ce priveste luptele, acolo lucrurile se pare ca merg bine, si sunt si perspective in viitor. La scrima avem viitor, avem copii, incepand de la 2008, 2009, pana la 2001-2000, care sunt in pregatire, si care vor calca pe urmele celor doi sportivi de care am mai vorbit: Stanescu si Dragomir.
Este bine sa gandim o oarecare dezvoltare a sportului si spre mediul rural, pentru ca, cu siguranta acolo sunt copii de mare exceptie. Sunt foarte multi copii care nu au sansa sa-si arate adevaratele aptitudini. Iar asta nu se poate face decat prin concursuri la nivel scolar. Vorbeam cu colegii mei, profesori de educatie fizica si le spuneam sa vina, sa solicite competitii la nivel de scoala, intre scoli, pe faza de zona. Am fost profesor multi ani si am fost si in mediul rural. Nu este o lauda, dar chiar imi placea sa fac astea. Ii luam pe copii dintr-o comuna in alta, mai ales intr-un timp, cand predam la doua scoli vecine, din doua comune. Faceam intreceri intre ei, pe fotbal, pe handbal. Era un foarte mare entuziasm, era competitie, si mai toti copii intrebau: «Domnu' profesor, cand mai mergem sa jucam cu x, cu y?» In primul rand, asta trebuie facut“, a precizat profesorul Marin Crutu.
(Continuarea in editia tiparita a ziarului IMPACT)
( Ramona BUTNARIU )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.6822Euro4.6822
Dolarul SUA - 4.0973Dolarul SUA4.0973
Sondaj
Cine ar trebui sa mareasca salariile?
Politicienii
Piata
Imi este indiferent
Blocat in FM
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv
  eXTReMe Tracker