Nr. 1004, Anul 16, din 21-Decembrie-2018
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
8.septembrie.2018
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
SocialVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
150 locuri de munca in domeniul agricol sunt disponibile in Spania
La inceput de an, 150 locuri de munca sezoniere in domeniul agricol sunt disponibile in Spania, prin intermediul Retelei EURES Romania. Grupul de firme Queralt (Fruits Queralt) din provincia Lleida este format din mai multe ferme al caror obiect de activitate este producerea si comercializeaza fructelor. Sunt solicitate persoane apte pentru munca care vor lucra in camp (la cules de fructe, la curatat pomi), sau in fabrica (la aranjarea fructelor in lazi si caserole).
Angajatorii cauta 100 de femei pentru munca in camp si ambalat in depozit si 50 de barbati pentru munca in camp, din care: 1 sofer autobuz pentru transportul lucratorilor la locul de munca (categoria D+atestat); 2 soferi camion pentru transportul fructelor din camp la depozit (categoria C+E si atestat) si 2 tractoristi.
Salariul oferit este de 6,25 euro brut/ora (pentru munca in camp) si 5,96 euro brut/ora (pentru munca in fabrica). Contractul de munca va fi incheiat in perioada aprilie - septembrie 2018, cu posibilitate de prelungire pana in luna noiembrie.
Transportul dus-intors Spania va fi platit de catre lucrator, iar pentru locuinta (utilitati) si alte cheltuieli se retine 10% din salariu in primul an si in al doilea an 5% din salariu. Locuintele au zona comuna de spalatorie si bucatarii. Contractul de munca se va semna in Spania (dupa inscrierea in sistemul de securitate sociala - obtinere NIE).
Persoanele care doresc sa aplice pentru aceste locuri de munca trebuie sa se adreseze consilierului EURES din cadrul Agentiei pentru Ocuparea Fortei de Munca Calarasi, avand asupra lor o copie dupa cartea de identitate; CV EUROPASS in limba romana; adeverinta medicala cu mentiunea „apt pentru munca“; cazier judiciar si copie dupa diploma de studii.
Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 31.03.2018. Locatia si data selectiei vor fi comunicate la o data ulterioara.
( Cristina ANDREI )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.6822Euro4.6822
Dolarul SUA - 4.0973Dolarul SUA4.0973
Sondaj
Cine ar trebui sa mareasca salariile?
Politicienii
Piata
Imi este indiferent
Blocat in FM
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv
  eXTReMe Tracker