Nr. 1022, Anul 18, din 14-Iunie-2019
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
8.septembrie.2018
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
Exclusiv
Acest Club Municipal este facut de Chirila Dumitru din nimica
Recent, conducerea Clubului Sportiv Municipal (CSM) Calarasi a organizat o conferinta de presa, in sala de sedinte din incinta Hotelului Sport, scopul principal fiind de a-si exprima punctul de vedere in privinta unui atac mediatic.
Este vorba de acuzatiile aduse de Eduard Grama (seful Directiei de Dezvoltare si Relatii Externe din cadrul Consiliului Judetean) directorului CSM Calarasi, Dumitru Chirila. Conflictul a intervenit dupa o conferinta de presa, desfasurata la sediul AFC Dunarea Calarasi, la care Grama si-a manifestat nemultumirea ca juniorii de la fotbal nu sunt lasati sa se antreneze pe terenul sintetic din cadrul Stadionului Municipal Ion Comsa, ce apartine CSM Calarasi. Totodata, Eduard Grama i-a recomandat directorului Clubului Sportiv Municipal Calarasi sa faca un pas in spate si sa dea posibilitatea unor tineri sa se afirme. Nu in ultimul rind, Grama a acuzat ca directorul Chirila nu ar fi justificat o suma de bani intrata in contul Clubului Sportiv Municipal de la Consiliul Judetean.
Am obligatia morala sa spun lucrurilor pe nume, iar banii publici sa fie folositi pentru performanta! A apus vremea cind banii erau cheltuiti in interese personale! La Calarasi a sosit timpul ca generatiile tinere sa managerieze corect si transparent sportul. Asa cum stiti, la stadion avem un teren sintetic ce apartine Clubului Sportiv Municipal Calarasi pentru ca aici a fost o degringolada totala! Disponibilitatea domnului Chirila nu exista. Un domn Chirila aflat la un CSM cu un buget de 15 miliarde de lei vechi, anual de la Consiliul Judetean. Dinsul vine ai ne santajeaza trimitind diverse persoane sa dea copiii afara de pe terenul sintetic si ne cere in schimb o chirie. Domnul Chirila a ajuns la o virsta la care trebuie sa dea posibilitatea tinerilor sa se afirme. El trebuie sa faca un pas in spate! I-am si spus: Nu se inchide CSM -ul daca plecati acasa. I-am dat de la CJ 100 de mii de RONI si cind i-am luat dosarul la puricat nu a justificat 56 de mii, a declarat Grama, pe canalele de socializare si media.
Referitor la aceste acuzatii, directorul Chirila atrage atentia ca institutia pe care o conduce a utilizat si justificat corect acesti bani.
In loc sa ne mindrim, in loc sa fim felicitati de cei care ocupa temporar functii, pentru ca este un triumf, o mare realizare cind sportivii nostri urca pe podium (...) Noi muncim pentru Romania, dar si Calarasiul ca e o mare mindrie sa ai asemenea oameni sa te reprezinte. Deci acesti sportivi aduc un beneficiu de imagine fantastic?. Intre structurile sportive exista, intr-adevar, o lupta pentru fonduri, dar in sport exista si fair play. Ne-am trezit ca la o conferinta un domn Grama, nu stiu cum a ajuns pe acolo, ce scoli are, nu vreau sa jignesc pe nimeni, tot ma straduiesc sa fiu atent la ce spun dar uite ca suntem cu totii revoltat ca s-a prezentat public, cu nerusinare. In loc sa-si toarne cenusa in cap, sa fie umil, a iesit cu pieptul inainte si a gasit cauza retrogradarii echipei din Liga nationala de fotbal faptul ca noi nu i-am lasat sa se pregateasca, si alergam juniorii (...) aparent sunt niste glume, numai ca se pare ca exista o strategie care a fost anuntata de nu stiu cind: Domnule, noi o sa ne ocupam de fotbal, avem strategii extraordinare (...) Pur si simplu cu atitea investitii, cu sportivi care aveau contracte si n-au jucat si au fost platiti, pe cind Ailincai de la noi primeste 2.000 de lei pe luna si Madalina, campioana europeana de seniori ia 2.000 lei pe luna (...) cu foarte putini bani lucram noi. Deci cauza marilor probleme de la echipa de fotbal de care se ocupa domnul manager, director de dezvoltare, ce ne-a zis ca ar avea puterea de a desfiinta CSM Calarasi chiar nu intelegem cum poate sa vorbeasca asa. Frizeaza bunul simt aceste declaratii. In loc omul acesta sa-si dea demisia, pur si simplu, de onoare (...) caci cine este omul care s-a ocupat, cine e strategul acolo? Domnul Grama. Cine a raspuns de managementul echipei? (...) A spus ca o sa reorganizeze CSM -ul asa cum a organizat fotbalul? Poate va obtine medalii galactice dinsul e un diletant, nu are pregatire de specialitate, nu stiu ce studii are, stim si noi citeva lucruri despre dinsul, dar nu ne apucam acum sa facem atac la persoana (...) Nu e nici un fel de harababura la CSM, ca rezultatele astea nu sunt intimplatoare (...) Nu poti sa spui ca e harababura aici cind de ani de zile nu exista sectie care sa nu obtina medalii, a precizat directorul Chirila, specificind ca sportivii si-au desfasurat antrenamentele la baza sportiva, desi acel teren nu le apartine.
(Continuarea in editia tiparita a ziarului IMPACT) [citeste]
Daca maine ar avea loc alegeri, cistigam cu un scor mai bun decit cel din 26 mai
Viceprimarul Viorel Ivanciu este foarte optimist atunci cind vine vorba de alegerile locale din 2020, apreciind ca PNL va cistiga mandatul de primar datorita realizarilor efectuate in ultimii ani. Cu toate ca este cam greu de anticipat, fiindca mai este inca un an de zile pina atunci, vicele crede ca si daca maine ar avea loc, PNL ar iesi cistigator.
E cam greu sa fac prezumtii, dar daca miine ar avea loc alegeri cistigam cu un scor mai bun decit cel din 26 mai. Asta este perceptia mea. Am facut campanie in mai multe feluri, pe cea clasica, din usa-n usa, cu pliante, cu discutii in niste grupuri cu care ne-am intilnit. Cel mai relevant cred ca este - si pe acest lucru vom merge in continuare - sa facem in comunitatea noastra cit mai multe lucruri pe care cetatenii si le doresc. Aici avem o mica problema. Au inceput mai multe lucrari din astea mari. Oamenii, probabil au asteptari mari de unii, reclama tot felul de lucruri. Deci, nu se poate face strada Grivita fara deranj, nu se poate face Titulescu fara deranj. Sigur, in urma discutiilor cu cetatenii si formatorii de opinie, putem diminua deranjul care, intr-adevar, nu e placut. Dar, fara acest deranj, nu se pot face aceste lucruri. Ar fi fost bine sa nu atacam nicio lucrare, doar sa maturam strazile vechi? Cred ca nu. Dupa aceea, va urma o perioada in care oamenii, cu siguranta, vor aprecia ce se intimpla in municipiu. Sigur ca avem si noi probleme, pe care incercam sale rezolvam, sa fim mai performanti, sa facem mai mult, intr-un timp mai scurt. Cred ca lucrurile astea, in dialog cu cetatenii, o sa conteze foarte mult la alegerile urmatoare, indiferent cum se vor numi eleu, a precizat Viorel Ivanciu, viceprimarul municipiului Calarasi. [citeste]
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.7199Euro4.7199
Dolarul SUA - 4.1541Dolarul SUA4.1541
Sondaj
Credeti ca motiunea de cenzura a opozitiei are sorti de izbinda?
Da
Nu
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv