Nr. 1016, Anul 18, din 25-Aprilie-2019
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
8.septembrie.2018
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
Exclusiv
„Nimeni, pana la urma, nu a inventat legatul de glie la un anumit partid pentru vecie”
Asa cum se stie deja, Razvan Meseseanu a parasit tabara PSD, dupa 18 ani de activitate, imediat dupa Conferinta judeteana de alegeri in cadrul careia a fost ales vicepresedinte. Dupa cum a anuntat, nu s-a aruncat cu capul inainte spre un alt partid, ci a asteptat sa se linisteasca, sa isi adune gandurile, fiindca i-a fost destul de greu sa se desprinda de partidul care l-a consacrat. Insa nu se mai putea, caci membrii formatiunii erau marginalizati, nu isi puteau exprima liber parerea. Pro Romania, ALDE, PLUS au fost variantele pe care le-a avansat la vremea respectiva fostul social democrat.
Dupa negocieri si tatonari, Razvan Meseseanu a ales Pro Romania, fiind cooptat in echipa de conducere a filialei judetene PRO Romania Calarasi, ocupand functia de coordonator judetean, alaturi de Cosmin Dragomir. „Exact acum 30 zile am facut o informare, am reusit sa anunt publicul interesat de viata politica din judet despre acel pas de trecere din activitatea politica intr-o perioada de liniste, de regandire a viitorului politic. Iata ca intr-o luna de zile am meditat asupra ceea ce am de facut in continuare. Au fost o serie de oferte si m-am decis ca pasul pe care doresc sa-l fac sa fie in ideea de a fi Pro. Ca este Pro Romania intamplator si numele formatiunii politice, asta este cu atat mai imbucurator. In rest, las sa aprecieze fiecare membru a colectivitatii din municipiu, judet, din fiecare localitate pe care o voi vizita impreuna cu colegii, sa ne asculte ideile si sa fim cat mai multi la vot pentru ca, prima mea idee este sa nu fim neaparat foarte multi cu adeziune, ci sa fim foarte multi care sa voteze Pro Romania. Misiunea mea este sa incercam sa aliniem la niste valori Pro, pentru a incerca sa convingem ca acest partid, chiar poate sa reprezinte o alternativa, dincolo de faptul ca marturisesc ca imi este extrem de greu in continuare sa gandesc in termenii acestia, dar o voi face pentru ca nimeni, pana la urma, nu a inventat legatul de glie la un anumit partid pentru vecie. Si atunci, asta tine numai de educatie, de anumite intelegeri pe care le faci tu cu sinele propriu. Iar atunci cand s-au intamplat tradari, mai ales dintr-o singura parte, e momentul sa spui: stop, asa cum am facut eu. Mi-am reconsiderat pozitia si incerc sa demonstrez ca, pana la urma, orice partid din tara asta, prin propriul program, doreste binele tarii. Cel putin asta este credinta mea. Diferenta intre un partid si altul reprezinta oamenii pe care partidul va avea stiinta sau nu sa-i puna in pozitii de decizie. Pentru ca oamenii care sunt condusi, populatia intreaga, cetatenii simpli, sa aprecieze sau nu daca au fost condusi cum trebuie. Asta este diferenta. Cred ca si PNL are un program foarte bun si PSD-ul si Pro Romania si USR. Stiinta, batalia pentru cosul national al voturilor reprezinta stiinta de a pune oamenii potriviti, nu diletantii, nu impostorii, nu pacalicii, nu cei care una spun in fata si alta pe la spate, sa reprezinte niste vectori credibili pentru oameni.
Asta este misiunea mea. De asta incercam sa creionam in fiecare localitate oameni care nu sunt neaparat frustrati, care in comunitatile lor reprezinta ceva”, a precizat Razvan Meseseanu, specificand ca celalalt motiv, care l-a determinat sa faca pasul catre acest partid a fost legat de idei.
(Continuarea in editia tiparita a ziarului IMPACT) [citeste]
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.756Euro4.756
Dolarul SUA - 4.2421Dolarul SUA4.2421
Sondaj
Veți merge la vot, la referendumul ce va fi organizat de Klaus Iohannis?
Da
Nu
Nu stiu/Nu raspund
PSD CL
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv