Nr. 1026, Anul 18, din 12-Iulie-2019
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
8.septembrie.2018
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
Eveniment
Cred ca ar trebui sa ne asezam la masa toate formatiunile politice, indiferent cine castiga
spune Razvan Meseseanu, coordonatorul Pro Romania la nivel judetean

Reprezentantii Pro Romania la Calarasi au lansat recent, in cadrul unei conferinte de presa, o invitatie catre toate formatiunile politice serioase de a participa la o intalnire care vizeaza stabilirea unei agende comune cu prioritatile municipiului. Actiunea va avea loc in doua etape, pana la alegerile prezidentiale, conform celor declarate de Razvan Meseseanu, coordonatorul Pro Romania la nivel judetean. As dori sa fac o invitatie cat mai larga catre toate formatiunile politice serioase din judet, din municipiul Calarasi, ca in perioada urmatoare, in doua etape, pana la alegerile prezidentiale, sa ne intalnim toate formatiunile politice si sa stabilim o agenda comuna cu primele trei prioritati - pe care le vad respectivele partide ca ar trebui sa le aiba a?? pentru a rezolva problemele cetatenilor, indiferent de executivul pe care il va da comunitatea respectiva la alegerile din iunie 2020. Cu alte cuvinte, indiferent cine va fi primar si viceprimari, toate partidele sa semneze un protocol cu principalele trei prioritati si sa cada de acord, in cele doua etape, sa fie aceleasi. Daca, printr-o intamplare, actualul primar va redobandi mandatul sa nu faca intr-adevar ceea ce ar vrea sa faca poate in disonanta cu restul populatiei si restul dorintelor celorlalte partide care au si ele un anumit numar de voturi in spatea??, a precizat Razvan Meseseanu, specificand ca, in opinia sa, dar si a colegilor de la Pro Romania, crede ca trei prioritati comune sigur pot exista pentru toate formatiunile politice serioase care vor participa la aceste intalniri. Si aceste prioritati comune pot fi votate de toate partidele, astfel incat cine ajunge la conducerea administratiei sa le puna in practica.
(Continuarea in editia tiparita a ziarului IMPACT) [citeste]
Noaptea alba a muzicii folk
Centrul Judetean de Cultura si Creatie (CJCC) Calarasi, institutie subordonata Consiliului Judetean Calarasi ii invita astazi (vineri, 19 iulie 2019) pe calaraseni la cea de-a treia editie a evenimentului Noaptea alba a muzicii folk.
Actiunea se va desfasura pe scena din Parcul Dumbrava incepand cu ora 21.00. Iubitorii acestui gen muzical se vor bucura de versuri sensibile prinse in buchete melodioase si interpretate cu sensibilitate de: Mircea Baniciu, Maria Gheorghiu, Clara Margineanu, Stefania Iacob, Adi Bezna, Vali Boghean Band, Tatiana si Marius Ojog, Catalin Stepa, Loreta Popa. Este un proiect cu suflet si cantec, un gand frumos si generos care se apropie de implinire. Noaptea alba a muzicii folk de la Calarasi va fi despre prietenie, poezie si lumina. Oameni dragi asteapta alti oameni dragi, pentru a fi laolalta intr-o noapte cu chitare, poeme si bucurii, sub un cer din care ingerii vor zambi. Folk must go on!, a scris pe pagina sa de socializare Stefan Nitu a?? secretar artistic CJCC - omul care a pus bazele acestui proiect.
Destinul muzicii folk este acelasi cu propriul destin. In ceea ce ma priveste, cantecele mele sunt viata mea, sunt scrise cu sangele meu, cu bucuriile si tristetile mele, si in ele se regasesc aceia care mai au chef sa stea de vorba cu ei insisi fara teama de a deveni ridicoli in fata semenilor. Folkul nu tine de moda, ci doar de faptul ca ai sau nu curajul sa recunosti ca sensibilitatea e o parte importanta din tine. Cata vreme mai crezi ca un cantec te poate face mai bun si ai curajul sa spui asta cu voce tare de pe scena sau din sala, mai exista speranta, a spus Maria Gheorghiu, artist folk, la un post national de televiziune.
Evenimentul cultural a??Noaptea Alba a Muzicii Folka?? de anul trecut a fost unul special Si s-a bucurat de aprecierea publicului de toate varstele, aproximativ 400 de persoane fiind prezente pana tarziu in noapte la manifestarea organizata de CJCC Calarasi, dupa cum a apreciat Virgiliu Diaconu, managerul institutiei.
[citeste]
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.7216Euro4.7216
Dolarul SUA - 4.2706Dolarul SUA4.2706
Sondaj
Ce tip de transport urban preferi?
Taxi
Transport local
Masina proprie
Bicicleta
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv