Nr. 928, Anul 15, din 21-Aprilie-2017
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Mesaje pentru prieteni
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
Politica
Daniel Dragulin isi depune candidatura pentru sefia PNL atat la municipiu cat si la judet
Deocamdata, Daniel Dragulin este singurul liberal calarasean care si-a anuntat intentia de a candida atat la presedintia organizatiei municipale cat si la sefia organizatiei judetene. Cum ultima zi de inscriere pentru una dintre aceste functii este cea de vineri, 21 aprilie, Dragulin nu exclude posibilitatea de a avea contracandidati si chiar nu ar avea nimic impotriva acestui lucru.
„Cel tarziu vineri imi voi depune candidatura pentru presedintia organizatiei judetene a PNL. Eu imi depun candidatura atat la municipiu cat si la judet si pana acum nu am auzit ca mai sunt si alte persoane care sa-si fi depus candidatura, atat la municipiu cat si la judet. Dragos Coman si-a manifestat interesul de a candida doar daca eu nu imi depun candidatura. Suntem un partid democratic, liberal, iar daca cineva doreste sa-si depuna candidatura pentru una dintre cele doua functii eu nu am nimic impotriva. Este dreptul fiecaruia, iar data de 21 aprilie este ultima zi in care se pot depune candidaturi“, a punctat Daniel Dragulin.
(Continuarea in editia tiparita a ziarului IMPACT) [citeste]
Bratul dunarean Borcea pare a fi abandonat de autoritatile din domeniul transportului
• considera parlamentarul Cristian George Sefer, deputat al Partidului Miscarea Populara

Deputatul PMP Cristian George Sefer adreseaza o noua intrebare ministrului Transporturilor, Alexandru-Razvan Cuc, de data aceasta cu privire la faptul ca de mai bine de 10 ani nu au fost efectuate lucrari de dragare a senalului navigabil, reducandu-se astfel perioada de navigabilitate a bratului Borcea la cateva luni pe an. Deputatul Cristian George Sefer cere domnului ministru sa-i comunice daca Ministerul Transporturilor are programate lucrari de dragare al bratului Borcea.
„Motor de dezvoltare economica al municipiului Calarasi, referindu-ma aici atat la posibilitatea dezvoltarii portului economic cat si la un potential port turistic, bratul dunarean Borcea pare a fi abandonat de autoritatile din domeniul transportului. Astfel, de mai bine de 10 ani, nu au mai fost efectuate lucrari de dragare a senalului navigabil reducandu-se astfel perioada de navigabilitate a bratului Borcea la cateva luni pe an. Avand in vedere proiectele turistice si de dezvoltare economica care depind de navigabilitatea bratului Borcea in tot timpul anului, va rog domnule ministru sa imi comunicati daca Ministerul Transportului are programate, in perioada urmatoare, lucrari de dragare al bratului Borcea“, se specifica in continutul intrebarii adresata de deputatul Cristian Sefer catre Alexandru-Razvan Cuc, ministrul Transporturilor.
Ca si in cazul altor intrebari adresate ministrilor din cabinetul premierului Grindeanu, deputatul Goerge Cristian Sefer solicita raspuns in scris din partea ministrului Transporturilor.

Biroul de presa al Deputatului Cristian George SEFER
[citeste]
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.534Euro4.534
Dolarul SUA - 4.1702Dolarul SUA4.1702
Sondaj
Dacă duminica viitoare s-ar organiza alegeri locale, cu ce partid ați vota?
PSD
PNL
UNPR
ALDE
PMP
Nu merg la vot
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv
  eXTReMe Tracker