Nr. 1016, Anul 18, din 25-Aprilie-2019
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
8.septembrie.2018
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
CotidianVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Actiune pentru prevenirea delicventei juvenile!
Prevenirea delincventei juvenile si victimizarea minorilor reprezinta una dintre prioritatile Inspectoratului de Politie Judetean Ialomita.
Astfel, politistii Sectiei Rurale Grivita au desfasurat activitati preventive la care au participat aproximativ 300 de elevi de la sapte unitati de invatamant gimnaziale si postliceale, in cadrul carora au fost dezbatute diferite teme care sa conduca la prevenirea delincventei juvenile si reducerea riscului de victimizare.
Totodata, scopul acestor activitati il constituie informarea si constientizarea tinerilor cu privire la necesitatea adoptarii unor masuri de autoprotectie, precum si prezentarea consecintelor ce decurg din savarsirea de infractiuni.
In discutiile purtate cu elevii au fost prezentate aspecte legislative, cu privire la faptele penale ce pot fi comise de minori, pedepsele prevazute de lege a fi aplicate de instanta de judecata, in cazul savarsirii unor infractiuni, precum si masurile educative care pot fi dispuse in asemenea situatii.
De asemenea, elevilor le-au au fost prezentate aspecte referitoare la circulatia pe drumurile publice, scopul fiind prevenirea evenimentelor rutiere in randul acestora.
La activitati au participat si 18 reprezentanti ai unitatilor scolare. Activitatile de prevenire vor continua si perioada urmatoare.
( Ramona BUTNARIU )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.756Euro4.756
Dolarul SUA - 4.2421Dolarul SUA4.2421
Sondaj
Veți merge la vot, la referendumul ce va fi organizat de Klaus Iohannis?
Da
Nu
Nu stiu/Nu raspund
PSD CL
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv