Nr. 1016, Anul 18, din 25-Aprilie-2019
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
8.septembrie.2018
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
EvenimentVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Ministrul Tineretului si Sportului a fost prezent la Calarasi!
Tot mai multi ministri incep sa-si arate fata la Calarasi si nu o spunem in sensul rau, ci in cel bun. Caci o luam la modul ca sunt interesati de binele acestei tari si vor sa vada cu ochii lor ce se intampla in teritoriu. De data aceasta, Constantin – Bogdan Matei – ministrul Tineretului si Sportului – a venit la Calarasi, dupa ce, nu demult ministrul Agriculturii, Petre Daea a verificat personal stadiul lucrarilor la amenajarea de irigatii Galatui – Calarasi.
Cu acest prilej ministrul Sportului si Tineretului a participat si la o conferinta de presa, organizata la sediul PSD Calarasi. La aceasta au mai fost prezenti Daniel Jianu (directorul general al Directiei de Tineret si Sport), Adela Alexe (directorul Complexului Sportiv National Snagov), Andrei Nourescu (seful Departamentului de comunicare din cadrul ministerului) si de pe plan local: Iulian Iacomi (presedintele Organizatiei Judetene PSD Calarasi) senatorul Roxana Paturca (presedinte executiv PSD Calarasi); deputatul Cristian Sefer; Marius Dulce (presedintele Organizatiei Municipale PSD Calarasi); Elena Mihailescu (inspector general al Inspectoratului Scolar Judetean Calarasi): Silviu Stanciu (seful Directiei Judetene de Tineret si Sport Calarasi); Dumitru Chirila (seful Clubului Sportiv Municipal Calarasi).
Ministrul Tineretului si Sportului a efectuat inainte de conferinta o vizita de lucru la Directia Judeteana de Tineret, la Hotelul de Sport, la Sala de Box a Clubului Sportiv Municipal. Ministrul a vizitat spatiile de la CSM unde sportivii servesc masa, spatiile de cazare si antrenament.
Vizita ministrului a avut loc la initiativa conducerii PSD Calarasi care a constatat ca sportivii calaraseni obtin performante la nivel national si international, dar, din pacate, mai intampina probleme.
(Continuarea in editia tiparita a ziarului IMPACT)
( Aida ROMAN )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.756Euro4.756
Dolarul SUA - 4.2421Dolarul SUA4.2421
Sondaj
Veți merge la vot, la referendumul ce va fi organizat de Klaus Iohannis?
Da
Nu
Nu stiu/Nu raspund
PSD CL
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv