Nr. 1016, Anul 18, din 25-Aprilie-2019
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
8.septembrie.2018
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
SocialVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Concursul de creatie „Baraganul in 100 de ani, 1918 - 2018” si-a desemnat castigatorii!
Zilele acestea, la Calarasi, a avut loc festivitatea de premiere a castigatorilor Concursului de creatie „Baraganul in 100 de ani, 1918 - 2018”. Concursul a fost organizat de Muzeul Municipal din cadrul Primariei Municipiului Calarasi, in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Calarasi. La cele doua sectiuni A - Fotografie si B - Desen, Pictura, Colaj au fost inscrise in concurs 46 de lucrari realizate de elevi din 12 institutii de invatamant din judetul Calarasi.
Astfel, la Sectiunea Fotografie, Premiul I - Smartwatch Samsung Gear S3 frontier i-a revenit elevei Violeta Elena Olaru, de la Liceul Tehnologic Ion Ghica/ X A, Oltenita, cu lucrarea Camp de maci in Baragan - profesor coordonator Paul Robert Niculita; Premiul II - Boxa portabila JBL FLIP 4 - Mihaela Livia Berbec, de la Liceul Tehnologic Ion Ghica/ XII B, Oltenita, cu lucrarea Baraganul intre vara si toamna, profesor coordonator Paul Robert Niculita; Premiul III - Casti JVC marshmallow - bluetooth - Narcisa Cristina Dumitru, de la Liceul Tehnologic Ion Ghica/ X A, Oltenita, cu lucrarea Turmele Baraganului, profesor coordonator Paul Robert Niculita.
La Sectiunea desen, pictura, colaj, Premiul I - Smartwatch Samsung Gear S3 frontier a fost castigat de Ionut Cristea, de la Colegiul Stefan Banulescu/ XII D, Calarasi, cu lucrarile Regele Ferdinand I si C.I. Bratianu, profesori coordonatori Laura Serban si Vasilica Puran; Premiul II - Boxa portabila JBL FLIP 4 - Simona-Iuliana Dumitru, de la Scoala Gimnaziala Tudor Vladimirescu/ VIII, Calarasi, cu lucrarea Palatul Prefecturii, profesor coordonator Daniel Dinca; Premiul III - Casti JVC marshmallow - bluetooth - Maria Cuza, de la Soala Gimnaziala Carol I/ V, Calarasi, cu lucrarile Baraganul vazut de Maria I si II, profesor coordonator Bogdan Bogatu.
Premiile au fost oferite de sponsori care au dorit pastrarea anonimatului.
Cu aceasta ocazie a fost lansat si volumul Eroi Calaraseni la Centenar, realizat in cadrul proiectului cu acelasi nume castigat de Primaria Municipiului Calarasi si finantat de Ministerul Culturii si Identitatii Nationale.
( Ramona BUTNARIU )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.756Euro4.756
Dolarul SUA - 4.2421Dolarul SUA4.2421
Sondaj
Veți merge la vot, la referendumul ce va fi organizat de Klaus Iohannis?
Da
Nu
Nu stiu/Nu raspund
PSD CL
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv