Nr. 1003, Anul 16, din 7-Decembrie-2018
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
8.septembrie.2018
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
PoliticaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
„Noi trebuie sa jucam aceasta partida cu motiunea de cenzura, neaparat castigatoare”
• spune senatorul PNL Calarasi, Raducu Filipescu

Faptul ca liberalii au pregatit o motiune de cenzura impotriva Guvernului Dancila, nu mai reprezinta deja o noutate. Textul motiunii este aproape finalizat si Opozitia asteapta sa treaca Ziua Nationala a Romaniei. Cert este ca liberalii au anuntat in mas media nationala si momentul depunerii motiunii de cenzura, aceasta urmand a fi inaintata dupa data de 3 decembrie 2018.
Si in teritoriu, liberalii sunt destul de optimisti referitor la acest demers. Acum s-a cam copt ,,caisa”, mai cu seama ca primarul municipiului Capitalei, Gabriela Firea a fost exclusa din toate functiile de partid si e momentul oportun ca guvernarea, care a facut atat de mult rau tarii, sa pice.
Astfel a declarat, nu demult, in cadrul unei conferinte de presa, senatorul liberal de Calarasi, Raducu Filipescu. „Liviu Dragnea, in nebunia lui, e in stare sa faca orice. Am avut odata o banuiala daca nu cumva Dragnea nu este pus sa distruga PSD-ul, daca nu cumva are o misiune secreta. Dar, pana la urma, ramane o fantezie, caci, practic, poate sa faca PSD-ul praf, dar se face si pe el. In ideea in care PSD se face tandari si Dragnea nu pateste nimic e clar ca banuiala noastra s-ar putea sa se confirme. Sunt discutii si intelegeri cu cei de dreapta, chipurile. Mai sunt niste discutii cu UDMR, dar nu direct, ci prin interpusi. UDMR-ul s-ar parea ca inclina sa facem motiunea si sa formam un Guvern de uniune nationala, dar fara PSD. Dar un Guvern care, incepand de la 1 ianuarie, sa duca totusi in carca cocoasa asta care inseamna reprezentarea europeana de catre Romania. Am speranta ca vom scapa de acest Guvern, dar nu stiu. Ca sa spun ca va trece motiunea inseamna ca sunt nebun sau mincinos. Vrem sa tragem acest glont – motiunea de cenzura – dupa data de 1 Decembrie. Avem nevoie de 30 de voturi de la PSD- ALDE si acestea nu se coaguleaza decat in momentul in care Firea zboara, Stanescu zboara si tot asa. Probabil ca Dragnea, in nebunia lui, crede ca daca zboara Stanescu, zboara el si atat, dar zboara si parlamentarii lui. Parlamentarii lui Firea deja au plecat. Am auzit ca Firea ar vrea sa-si faca o noua platforma. Doamne ajuta, cu doua maini ma-nchin. Platforma socialista a lui Firea si cu cea a lui Ponta, s-a terminat cu PSD-ul ala de 30% si se duc si ei pe ce suntem noi, adica farame, farame”, a precizat senatorul Filipescu, specificand ca, atunci ar fi o batalie intr-adevar de la egal, la egal. Nu mai este PSD-ul acela de 35% sigur si ceilalti care trag sa ajunga la 20%.
(Continuarea in editia tiparita a ziarului IMPACT)
( Ramona BUTNARIU )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.6571Euro4.6571
Dolarul SUA - 4.0846Dolarul SUA4.0846
Sondaj
Cine ar trebui sa mareasca salariile?
Politicienii
Piata
Imi este indiferent
Blocat in FM
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv
  eXTReMe Tracker