Nr. 1003, Anul 16, din 7-Decembrie-2018
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
8.septembrie.2018
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
ExclusivVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Care mai este situatia cu extinderea retelei de distributie a energiei electrice in satul Calareti
Cu toate ca multa lume ii blameaza pe parlamentari ca, dupa ce s-au vazut cu „sacii in caruta”, ii uita pe cei din teritoriu, care le-au asigurat voturile necesare pentru a accede in Parlament, lucrurile nu stau in totalitate asa.
Bunaoara, deputatul social democrat calarasean, George Sefer chiar este bine intentionat, caci urmareste si se zbate sa rezolve problemele celor pe care ii reprezinta. Iar drept dovada ca este pus pe fapte si nu pe vorbe sta recenta intrebare pe care le-a pus-o Ministrului Energiei, Anton Anton si presedintelui Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei, Dumitru Chirita. Anume cea referitoare la extinderea retelei de distributie a energiei electrice in satul Calareti din comuna Tamadau Mare, judetul Calarasi.
Mai exact, deputatul a semnalat celor doi factori de raspundere ca, la biroul lui de parlamentar i-a fost semnalata situatia existenta in satul Calareti, cu privire la casele construite pe terenurile acordate de catre autoritatea locala tinerilor sub 35 ani. „Aceste case nu beneficiaza de energie electrica, reteaua de distributie nefiind extinsa pentru aceasta zona. Din aceste considerente, va rog sa imi comunicati daca autoritatea locala a solicitat concesionarului operator al serviciului de distributie a energiei electrice extinderea retelei precum si stadiul demersurilor facute de operator pentru extinderea retelei de joasa tensiune in zona indicata. Avand in vedere faptul ca proprietarii acestor case, tineri sub 35 de ani, care au beneficiat de prevederile legii privind acordarea in mod gratuit a terenurilor, au posibilitati financiare limitate, se impune o analiza prioritara a extinderii retelei de distributie a energiei electrice in aceasta zona”, a specificat in interpelarea sa, deputatul Sefer.
Din fericire, demersul deputatului nu a ramas fara ecou, reprezentantii Ministerului Energiei dand curs intrebarii si transmitandu-i un raspuns. Iar ca urmare, deputatul l-a transmis mai departe, catre cei interesati, prin mijloacele de comunicare mass-media.
Astfel, referitor la extinderea retelei de distributie a energiei electrice in satul Calareti (cu privire la stadiul demersurilor facute de operatorul de distributie pentru extinderea retelei electrice de distributie in vederea alimentarii cu energie electrica a caselor construite pe terenurile acordate de catre autoritatea locala tinerilor sub 35 ani), Ministerul Energiei informeaza ca a solicitat un punct de vedere la operatorul de distributie, respectiv E - Distributie Dobrogea.
(Continuarea in editia tiparita a ziarului IMPACT)
( Aida ROMAN )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.6571Euro4.6571
Dolarul SUA - 4.0846Dolarul SUA4.0846
Sondaj
Cine ar trebui sa mareasca salariile?
Politicienii
Piata
Imi este indiferent
Blocat in FM
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv
  eXTReMe Tracker