Nr. 1003, Anul 16, din 7-Decembrie-2018
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
8.septembrie.2018
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
PoliticaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Seminarul „Cariera politica a femeilor ALDE” la Poiana Brasov
Recent, 150 de femei din OFLDE - Organizatia de femei ALDE, au participat in perioada 16-18 noiembrie 2018, la Poiana Brasov, la seminarul „Cariera politica a femeilor ALDE”, organizat de euro deputatul ALDE, Renate Weber, cu sustinerea grupului ALDE din Parlamentul European. La eveniment a participat presedintele ALDE, Calin Popescu - Tariceanu si secretarul general al ALDE, Daniel Chitoiu.
Cu ocazia intalnirii, Organizatia de femei ALDE a organizat o sedinta a biroului politic national, sub conducerea presedintei OFLDE, Gratiela Gavrilescu.
Seminarul „Cariera politica a femeilor ALDE” s-a desfasurat pe durata a trei zile, fiind abordate teme importante precum „egalitatea de sanse in Europa”, „Femeia in societate. Principii morale si valori sociale”, „rolul femeii in politica. Familie si cariera”, „oportunitati si provocari pentru femeile ALDE” si „identitatea OFLDE. Organizare si comunicare”.
Duminica 18 noiembrie, sub conducerea presedintei Organizatiei de femei, Gratiela Gavrilescu, a fost organizata sedinta biroului politic national OFLDE, unde pe langa masuri organizatorice a fost stabilit si calendarul de actiuni si activitati pana la sfarsitul anului 2018.
Cu ocazia interventiei presedintelui ALDE, Calin Popescu - Tariceanu, acesta a subliniat importanta activismului doamnelor in cadrul vietii politice. In acelasi timp, a anuntat ca din perspectiva sa, locurile 1 si 3 de pe lista pentru alegerile europarlamentare din 2019 ar trebui sa fie ocupate de cele doua europarlamentare pe care ALDE le are in prezent, respectiv Norica Nicolai si Renate Weber. De asemenea, presedintele ALDE a anuntat obiectivul pentru ALDE la alegerile europarlamentare, anume obtinerea unui procent de 15% si sase locuri in viitorul Parlament European.
( Aida ROMAN )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.6571Euro4.6571
Dolarul SUA - 4.0846Dolarul SUA4.0846
Sondaj
Cine ar trebui sa mareasca salariile?
Politicienii
Piata
Imi este indiferent
Blocat in FM
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv
  eXTReMe Tracker