Nr. 1003, Anul 16, din 7-Decembrie-2018
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
8.septembrie.2018
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
EvenimentVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
„Noi avem datoria sa finantam atat sportul de performanta, cat si sportul de masa”
• spune primarul municipiului Slobozia, Adrian Mocioniu

Municipalitatea sprijina si incurajeaza activitatea sportiva, atat cea de performanta, cat si de masa. Un mare accent, fireste in sporturile de performanta, se pune pe formarea sportivilor locali si nu pe achizitionarea altora de pe la alte cluburi.
Astfel a declarat, recent, la Fresh FM, in cadrul Emisiunii „Subiectul Zilei”, primarul municipiului Slobozia, Adrian Mocioniu care dezminte zvonurile potrivit carora sportul de performanta ar fi neglijat in favoarea sportului de masa.
Faptul ca la finele lunii august, in cadrul unei sedinte a Consiliului Local, a fost diminuat cu 500.000 lei bugetul echipei de handbal HCM Slobozia, nu reprezinta in niciun caz
o penalizare. „Nu a fost o penalizare, dar trecem printr-un moment bun in ceea ce inseamna sportul, atat cel de performanta, cat si sportul de masa. Ma intereseaza foarte mult baza piramidei, dar in acelasi timp nu trebuie sa neglijam varful piramidei. De cand am venit in aceasta functie am spus ca singurul lucru care conteaza in sport este criteriul sportiv. Noi avem datoria sa finantam atat sportul de performanta, cat si sportul de masa, atat cat ne permitem. Avem un nou manager, de un an de zile, la echipa de handbal si i-am cerut sa-mi faca un proiect multianual. Cum era sa ne salvam de retrogradare cu aceleasi jucatoare? In acest sens am adus un antrenor foarte bun caruia i-am cerut sa dezvolte un program pe mai multi ani in care, in principal, sa avem in echipa valorile locale. Nu neaparat pentru ca ar fi mai ieftin astfel, ci pentru ca ar fi benefic orasului. Pentru mine handbalul nu este un spectacol de circ, doar ca sa-l facem si sa-l aratam slobozenilor. Nu, este o treaba de patriotism local. Imi doresc foarte mult ca din echipa sa faca parte cat mai multe jucatoare din Slobozia. Imi doresc foarte mult ca tinerii nostri sa fie pe terenurile de sport, iar pe cei care au posibilitatea si talentul sa ii ducem catre performanta”, a precizat primarul Mocioniu, specificand ca doreste un astfel de proiect si pe fotbal.
(Continuarea in editia tiparita a ziarului IMPACT)
( Diana ARON )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.6571Euro4.6571
Dolarul SUA - 4.0846Dolarul SUA4.0846
Sondaj
Cine ar trebui sa mareasca salariile?
Politicienii
Piata
Imi este indiferent
Blocat in FM
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv
  eXTReMe Tracker