Nr. 1004, Anul 16, din 21-Decembrie-2018
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
8.septembrie.2018
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
EvenimentVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
DJ 307 A Valcelele – Vlad Tepes a fost inaugurat
Zilele acestea, presedintele Consiliului Judetean Calarasi, Vasile Iliuta, impreuna cu echipa institutiei pe care o conduce, a inaugurat noul drum reabilitat care leaga localitatile Valcelele si Vlad Tepes.
Este vorba, mai exact, de DJ 307 A, pe o portiune de 7, 4 kilometri, valoarea investitiei fiind de 4,674 milioane de lei.
Lucrarile efectuate pe sectorul de drum au fost cele pentru largirea carosabilului de la 3 la 6 m (cu doua benzi de mers), acostamente (1 m), construire podete, santuri de pamant, amplasarea de marcaje pietonale, montare table indicatoare si parapeti. „Dupa cum prea bine stiti eu sunt mai mult un om al faptei si mai putin al vorbelor. De aceea, am evitat sa vorbesc prea mult despre ceea ce urmeaza sa facem in judetul Calarasi si am lasat faptele sa exprime cel mai bine munca mea. Aveti in fata un bun exemplu: DJ 307 A – Valcelele - Vlad Tepes, o investitie de 4,6 milioane de lei, finantata de Consiliul Judetean Calarasi si realizata de Societatea de Drumuri si Poduri. Ma bucur sa va spun ca am reusit sa atragem fonduri europene consistente si multumesc echipei mele de profesionisti de la CJ pentru temeinicia cu care intocmeste dosarele de finantare, pentru ca fondurile sa ajunga la noi in judet. Doar pana in acest moment am reusit sa atragem 172 de milioane de euro, spre deosebire de vechea administratie, care a atras numai 30 de milioane. Fac din nou aceasta comparatie pentru a sublinia faptul ca, in acest moment, avem o capacitate reala de absorbtie a fondurilor europene datorita profesionistilor de la CJ. Acesti bani externi sunt esentiali pentru a aduce bunastare in judetul nostru, iar eu am o responsabilitate fata de calaraseni, pentru ca ei sunt cei care ne-au votat si in fata lor trebuie sa raspundem”, a declarat la receptia lucrarilor seful CJ Calarasi, Vasile Iliuta.
(Continuarea in editia tiparita a ziarului IMPACT)
( Ramona BUTNARIU )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.6822Euro4.6822
Dolarul SUA - 4.0973Dolarul SUA4.0973
Sondaj
Cine ar trebui sa mareasca salariile?
Politicienii
Piata
Imi este indiferent
Blocat in FM
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv
  eXTReMe Tracker