Nr. 1016, Anul 18, din 25-Aprilie-2019
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
8.septembrie.2018
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
PoliticaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Andrei POP: „Excluderile sunt absurde.Un partid politic, precum PSD, este suma membrilor, a valorilor pe care le prezinta public si le reprezinta si a performantelor pe care le inregistreaza”
Partidul Social Democrat a imbinat perfect in alegerile din 2016 aceasta triada: membri, valori, performanta electorala. Si cred ca, in ciuda tuturor diferentelor de idei, a problemelor specifice si normale ale guvernarii, dar mai ales pentru a contracara atacurile Opozitiei, Partidul Social Democrat trebuie sa ramana unit in jurul acestor elemente.
Excluderea presedintelui PSD Ialomita si Secretar General al PSD, Marian Neacsu, este absurda si nu aduce niciun avantaj Partidului Social Democrat. Marian Neacsu nu este doar un lider apreciat pentru performantele sale in organizatia judeteana, ci este unul dintre acei lideri care au pus umarul si care au dus partidul unde este acum, adica la guvernare.
Reamintesc ca organizatia PSD Ialomita, sub conducerea presedintelui Marian Neacsu, a obtinut, in alegerile parlamentare din 2016, un scor de 59,6%, pozitionandu-se in primele 10 organizatii judetene ale PSD cu cele mai puternice scoruri.
Un conflict de idei, chiar daca acesta vine in urma unei viziuni alternative, dar complementare si fidele intereselor Partidului Social Democrat, nu trebuie si nu poate duce la excluderi, pentru ca, in mod logic, nu va duce decat la excluderea acelor idei care, in mod normal, sunt esenta vietii interne democratice a unui partid politic.
Cred ca acesta este un semnal periculos si ingrijorator pentru viata interna de partid, pentru ca descurajeaza, acrediteaza un sentiment de nesiguranta in randul membrilor si al liderilor. Mai grav, poate eticheta PSD ca un partid care apeleaza la epurari fata de cei care, la un moment dat, vor propune solutii in beneficiul partidului.
In politica trebuie sa continuam cu forta argumentelor si nu cu argumentele fortei.
( )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.756Euro4.756
Dolarul SUA - 4.2421Dolarul SUA4.2421
Sondaj
Veți merge la vot, la referendumul ce va fi organizat de Klaus Iohannis?
Da
Nu
Nu stiu/Nu raspund
PSD CL
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv