Nr. 1003, Anul 16, din 7-Decembrie-2018
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
8.septembrie.2018
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
EvenimentVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
„Promenada Inimilor 2018”
Directia de Sanatate Publica Ialomita s-a alaturat si anul acesta initiativei Clubului Rotary Slobozia de a continua si in 2018, programul „Promenada Inimilor”, proiect ce isi propune sa incurajeze populatia orasului sa faca miscare, ca mijloc de preventie a bolilor cardiovasculare, pentru celebrarea Zilei Mondiale a Inimii. Programul se deruleaza in colaborare cu Societatea Romana de Cardiologie si Forumul National de Preventie. „La fiecare 30 de minute, un roman face infarct miocardic. Unul din trei romani sufera de hipertensiune arteriala. Sapte milioane de romani sufera de una dintre manifestarile generalizate ale bolilor cardiovasculare. Toate aceste boli pot fi prevenite, iar miscarea zilnica este elementul central al optimizarii modului nostru de viata. Noi ne-am pus inima la treaba. Tu ce faci?”, spune prof. dr. Dan Gaita, membru in Coordonator National de Preventie Cardiovasculara.
Programul initiat de Fundatia Irlandeza a Inimii si implementat deja in peste 10 tari europene - „Promenada Inimilor” - a avut un succes rasunator si printre romani. In Romania, programul a fost lansat in 2013, in ultimii ani participand mii de persoane in lupta bolilor cardiovasculare.
Si slobozenii au raspuns pozitiv ,,provocarii” de a participa la cea de-a VI-a editie a „Promenadei Inimilor”, parcurgand traseul propus de organizatori. Astfel, sambata trecuta (29 septembrie 2018), cu mic, cu mare, participantii au plecat la plimbare in grup, pe traseul lung de 3 kilometri, cu incepere din Piata Revolutiei (langa Centrul Cultural „Ionel Perlea”).
(Continuarea in editia tiparita a ziarului IMPACT)
( Ramona BUTNARIU )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.654Euro4.654
Dolarul SUA - 4.1197Dolarul SUA4.1197
Sondaj
Cine ar trebui sa mareasca salariile?
Politicienii
Piata
Imi este indiferent
Blocat in FM
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv
  eXTReMe Tracker