Nr. 1003, Anul 16, din 7-Decembrie-2018
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
8.septembrie.2018
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
CotidianVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
A facut tot ce a fost omeneste posibil sa-si salveze prietenul de la inec si a avut nevoie de ajutorul pompierilor pentru a fi salvat la randul lui
Zilele trecute, pompierii ialomiteni au fost solicitati sa intervina pentru a salva de la inec doi barbati care se aflau la pescuit in zona unei amenajari hidrotehnice din beton, aflata pe raul Ialomita in apropierea municipiului Urziceni.
Cetatenii pescuiau pe malul apei, cand unul dintre ei s-a scapat un obiect in apa. A intrat in rau sa il scoata, insa a fost tras rapid de curentii foarte puternici si in scurt timp si-a pierdut cunostinta. Amicul sau a sarit imediat in ajutorul lui si a reusit sa il prinda de o mana. Insa faptul ca barbatul era deja inconstient, ca era supraponderal si ca apa in zona este foarte agitata, au pus in pericol si viata salvatorului. Acesta a reusit totusi sa inoate, tragandu-si prietenul dupa el, pana la statia de pompare de pe rau, unde s-a urcat pe o bucata de beton. I-a fost imposibil sa ridice si trupul celuilalt barbat din apa, insa a continuat sa-l tina pana la sosirea pompierilor.
Echipele de interventie de la Detasamentul Urziceni s-au deplasat pentru salvarea celor doi cu o barca si o autospeciala de interventie. Pana sa lanseze barca la apa, salvatorii i-au aruncat barbatului izolat intre ape brau si cordite de salvare cu care au fost asigurati. Din nefericire, curentii foarte puternici au pus in pericol si viata salvatorilor aflati in barca, astfel ca, acestia au fost nevoiti sa renunte la ambarcatiune si sa se alature barbatului pe pista de beton. De aici, operatiunea de salvare a fost regandita, astfel ca, barbatul inconstient a fost asigurat si tras la mal prin albia raului, iar celalalt a fost ridicat cu ajutorul unei scari culisabile, pe care s-au autoevacuat si salvatorii.
(Continuarea in editia tiparita a ziarului IMPACT)
( Ramona BUTNARIU )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.6571Euro4.6571
Dolarul SUA - 4.0846Dolarul SUA4.0846
Sondaj
Cine ar trebui sa mareasca salariile?
Politicienii
Piata
Imi este indiferent
Blocat in FM
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv
  eXTReMe Tracker