Nr. 1003, Anul 16, din 7-Decembrie-2018
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
8.septembrie.2018
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
PoliticaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Ciprian Pandea este lider cu „acte in regula” al Organizatiei Judetene PSD Calarasi
Social democratii calaraseni i-au dat girul inca o data lui Ciprian Pandea pentru a conduce destinele organizatiei judetene la Calarasi. Conferinta judeteana de alegeri a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute, la Complexul Hestia din municipiul Calarasi. Din totalul de 522 membri de partid convocati si-au inregistrat prezenta la lucrarile conferintei 502 membri. Initial, pentru functia de presedinte, s-a inscris si deputatul Sorin Vrajitoru, insa, pe parcurs, acesta a renuntat pentru binele partidului. Dar, chiar daca nu ar fi facut-o, Ciprian Pandea a beneficiat si beneficiaza de o mai mare sustinere in randul membrilor organizatiei.

Conferinta judeteana de alegeri a avut parte de o prezenta numeroasa, caci aproape pe toti membri din teritoriu au raspuns pozitiv convocarii. Fiindca data a coincis cu cea a desfasurarii sedintei Comitetului Executiv Central, la conferinta nu a venit nimeni din conducerea superioara a partidului (liderii de la centru au fost foarte ocupati sa se ,,omoare” intre ei – tabara lui Firea si cea a lui Dragnea).
La prezidiu au urcat presedintele interimar, secretarul de stat, Ciprian Pandea; secretarul executiv al Organizatiei Judetene, George Chirita; senatorul Roxana Natalia Paturca; deputatul Sorinel Marian Vrajitoru; primarul municipiului Oltenita, Petre Tone; presedintele Organizatiei Municipale PSD Calarasi – Marius Dulce; presedintele Organizatiei Judetene de Seniori ai PSD – Alexandru Iordache; presedintele Organizatiei de Tineret PSD Calarasi– Marius Sbarcea si vicepresedintele interimar al Organizatiei Judetene PSD - Razvan Meseseanu. In sala au mai fost prezenti partenerul de coalitie – Laurentiu State, presedintele ALDE Calarasi, prefectul judetului Calarasi – George Iacob si delegati din toate localitatile judetului.
Lucrarile conferintei au fost conduse de Razvan Meseseanu care a anuntat, in prima faza, celor din sala lista finala cu toti candidatii pentru functiile de conducere din Biroul Permanent Judetean (presedinte al Organizatiei, presedinte executiv, vicepresedinti). Astfel, pentru functia de presedinte s-au inscris Ciprian Pandea si Sorinel Vrajitoru; presedinte executiv - George Chirita; vicepresedinti: Gheorghita Cartusanu; Dorel Dorobantu; Marius Dulce; Nicolae Rajnoveanu; Petre Tone; Marcel Nutu; Cristina Laura Munteanu; Sorin Ghiliciu; Nicusor Ionut Galbinasu; Marian Ichim; Sorinel Vrajitoru; Petre Alexandru Calin; Sergiu Manole; Razvan Ilie Meseseanu; Haralambie Popescu; Corneliu Alexandru; Elena Mihailescu; Liviu Vartejanu si Viorel Carjila.
(Continuarea in editia tiparita a ziarului IMPACT)
( Ramona BUTNARIU )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.654Euro4.654
Dolarul SUA - 4.1197Dolarul SUA4.1197
Sondaj
Cine ar trebui sa mareasca salariile?
Politicienii
Piata
Imi este indiferent
Blocat in FM
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv
  eXTReMe Tracker