Nr. 1004, Anul 16, din 21-Decembrie-2018
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
8.septembrie.2018
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
PoliticaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
„Cred ca era foarte frumos din partea premierului daca isi depunea demisia pe masa pentru pesta porcina, ca e in subordinea ei”
In cadrul ultimei conferinte de presa, senatorul liberal, Raducu Filipescu a abordat un subiect destul de controversat pentru aceasta perioada. Este vorba de nenorocirea care s-a abatut si asupra judetului Calarasi, respectiv pesta porcina africana.
In opinia senatorului, actuala guvernare nu a facut absolut nimic pentru a gestiona corespunzator situatia si virusul sa nu se propage. Mai degraba, se poate spune ca Guvernul a ,,plimbat prin toata tara” pesta porcina africana. „Pot sa zic ca, mai degraba, Guvernul a plimbat-o prin toata tara, pana la urma, nu ca ar fi incercat s-o opreasca. Mai ales ca ei aveau informari din februarie 2017 ca aceasta pesta porcina e un mare pericol si ca va ajunge si-n Romania. Practic, nu i-a interesat. Chiar daca pare urat si foarte multi se cramponeaza ca se fac plangeri penale, PNL are de gand sa faca plangere penala si domnului ministru Daea pentru faptul ca nu a fost in stare sa gestioneze pesta porcina africana. De asemenea i-a facut deja plangere penala domnului Dragnea ca nu a vrut sa convoace sesiune extraordinara la care era absoluta nevoie sa discute masurile pentru pesta porcina. Eu imi foarte tare si foarte des intrebarea daca pesta aceasta porcina, ca si gripa aviara de pe vremea lui Flutur, a intrat in Romania sau a fost introdusa in Romania. Atata timp cat stii ca pesta porcina este in Ucraina, ca poate sa intre in Romania pe diferite cai, ca porcii mistreti sunt in stare sa inoate ca niste barci cu motor – ca sa zic asa – tu nu iei nicio masura. Si aveai la dispozitie un an si jumatate sa iei niste masuri. Oare au vrut sa intre sau pur si simplu au scapat de sub control aceasta actiune? Mai este si pericolul cu pesta ovinelor de peste Dunare si nu s-a luat nicio masura de prevenire. Nu se stie daca nu ajunge cumva pe la noi si gripa aviara, adica baremi sa omoram tot ce avem”, a precizat senatorul Filipescu, specificand ca nu stie daca pur si simplu s-a vrut intrarea bolii in tara sau daca e vorba de incapacitate.
(Continuarea in editia tiparita a ziarului IMPACT)
( Ramona BUTNARIU )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.6822Euro4.6822
Dolarul SUA - 4.0973Dolarul SUA4.0973
Sondaj
Cine ar trebui sa mareasca salariile?
Politicienii
Piata
Imi este indiferent
Blocat in FM
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv
  eXTReMe Tracker