Nr. 1003, Anul 16, din 7-Decembrie-2018
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
8.septembrie.2018
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
PoliticaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Pana la sfarsitul anului vor fi desemnati toti candidatii pentru primariile municipiilor resedinta de judet
Sefii organizatiilor liberale din teritoriu au participat, recent, la o sedinta a Biroului Executiv la Sibiu, unde a fost prezent si presedintele Romaniei, Klaus Iohannis. La eveniment a participat si liderul calarasean, Daniel Dragulin (primarul municipiului Calarasi), care s-a declarat foarte incantat de modul in care Iohannis a dialogat cu presedintii de organizatii.
In cadrul intalnirii au fost stabilite mai multe prioritati pe care organizatiile trebuie sa le realizeze, in perioada urmatoare.
„In primul rand, s-a spus foarte clar ca se vor face sondaje la nivel national in vederea stabilirii candidatilor pentru municipiile resedinta de judet si lista se va bate in cuie. Este foarte clar ca la sfarsitul acestui an se vor clarifica lucrurile din acest punct de vedere. Pana la sfarsitul anului vor fi desemnati toti candidatii, dupa evaluari interne. Deja au fost evaluate niste organizatii, pe care domnul Vasile Blaga le-a nominalizat, dar nu vreau sa le divulg acum. S-a luat destul de tare de presedintii acelor organizatii. S-a stabilit ca pentru organizatiile cu cele mai slabe rezultate, ultimele zece, sa se analizeze activitatea, dupa alegerile europarlamentare”, a precizat presedintele Dragulin, in cadrul ultimei conferinte de presa, organizata pe 5 septembrie, anul in curs, la sediul PNL.
(Continuarea in editia tiparita a ziarului IMPACT)
( Ramona BUTNARIU )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.6571Euro4.6571
Dolarul SUA - 4.0846Dolarul SUA4.0846
Sondaj
Cine ar trebui sa mareasca salariile?
Politicienii
Piata
Imi este indiferent
Blocat in FM
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv
  eXTReMe Tracker