Nr. 1003, Anul 16, din 7-Decembrie-2018
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
8.septembrie.2018
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
CotidianVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Calendarul activitatilor din luna august ce se desfasoara sub egida Centenarului, in judetul Calarasi
Grupul de intocmire si monitorizare a Calendarului activitatilor dedicate Centenarului Marii Uniri, constituit in mod voluntar la nivelul judetului Calarasi, aduce la cunostinta calarasenilor activitatile care se desfasoara sub egida Centenarului in luna iulie.
Astfel, in perioada 1-31 august va avea loc BIBLIOVACANTA organizata de BJCL (SA-SL) pentru copii (3-12 ani); BIBLIOVACANTA CELOR MICI organizata de BJCL (Sectia copii) pentru copii (3-12 ani). Tot in aceeasi perioada, Muzeul Dunarii de Jos organizeaza la sediul central activitatea „Personalitatea lunii” si Exponatul lunii - ,,Lada de zestre”, la sectia de etnografie.
Pe 7 august, va avea loc o lansare de carte - ,,Pe urmele eroilor” organizata de Primaria comunei Dragos –Voda.
In perioada 10 - 16 august va avea loc Festivalul International de folclor ,,Hora Mare”, organizat de Centrul Judetean de Cultura si Creatie in Parcul Dumbrava.
Pe 12 august va avea loc un Vernisaj - Salonul anual de caricatura, organizat de Muzeul Municipal Calarasi, in colaborare cu Cenaclul literar Phoenix.
Pe 15 august se va marca Ziua Marinei, un eveniment organizat de Primaria municipiului Calarasi, iar la Muzeul Dunarii de Jos - Salonul de acuarela, editia a doua.
Pe 30 august este planificata Ziua Limbii Romane, in organizarea Bibliotecii Judetene Calarasi (SA-SL) la demisolul Consiliului Judetean Calarasi.
Din Grupul constituit la propunerea Primariei Municipiului Calarasi fac parte urmatoarele institutii: Institutia Prefectului Judetului Calarasi, Consiliul Judetean Calarasi, Directia Judeteana pentru Cultura, Inspectoratul Scolar al Judetului Calarasi, Primaria Municipiului Oltenita, Protoieria Calarasi, Muzeul Dunarii de Jos, Muzeul Civilizatiei Gumelnita din Oltenita, Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi si Biblioteca Judeteana Calarasi, secretariatul fiind asigurat de Muzeul Municipal Calarasi.
( Ramona BUTNARIU )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.6571Euro4.6571
Dolarul SUA - 4.0846Dolarul SUA4.0846
Sondaj
Cine ar trebui sa mareasca salariile?
Politicienii
Piata
Imi este indiferent
Blocat in FM
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv
  eXTReMe Tracker