Nr. 1003, Anul 16, din 7-Decembrie-2018
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
8.septembrie.2018
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
SocialVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Cladirea bibliotecii copilariei noastre va fi renovata
Zilele acestea, la sediul Biroului Regional de Cooperare Transfrontaliera, presedintele Consiliului Judetean Calarasi, Vasile Iliuta si primarul din Silistra, Yulian Naydenov au semnat contractul de finantare pentru proiectul „Dezvoltarea produselor comune de turism si revitalizarea mostenirii culturale”.
In cadrul acestui proiect transfrontalier, depus pe Programul Interreg Romania – Bulgaria, cu o valoare totala de 1.499.992, 54 euro, Consiliul Judetean Calarasi va reabilita „Casa Demetriade”, cladirea in care isi desfasoara activitatea sectia de copii a Bibliotecii Judetene.
Dupa terminarea lucrarilor, estimate pe o durata de 27 luni si 28 de zile, cladirea va avea destinatia de Sectie a Stiintelor Naturii, structura componenta a Muzeului Dunarii de Jos.
„La preluarea mandatului am efectuat o vizita la biblioteca de pe strada Bucuresti. Ceea ce am vazut acolo m-a mahnit. O cladire emblematica lasata sa devina o ruina. Felicit echipa Directiei de Dezvoltare Regionala din cadrul CJ Calarasi, coordonata de Eduard Grama, care a cautat solutii, parteneri, axe ca aceasta cladire sa fie repusa pe circuitul celor mai frumoase monumente istorice din Romania”, a precizat, imediat dupa semnarea contractului, presedintele Consiliului Judetean Calarasi.
( Diana ARON )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.6571Euro4.6571
Dolarul SUA - 4.0846Dolarul SUA4.0846
Sondaj
Cine ar trebui sa mareasca salariile?
Politicienii
Piata
Imi este indiferent
Blocat in FM
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv
  eXTReMe Tracker