Nr. 1003, Anul 16, din 7-Decembrie-2018
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
8.septembrie.2018
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
EvenimentVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Campanie de informare anticoruptie in municipiul Calarasi
Directia Generala Anticoruptie – Serviciul Judetean Anticoruptie Calarasi, in parteneriat cu Primaria municipiului Calarasi desfasoara campania de informare anticoruptie intitulata „Stop coruptiei – Prioritate pentru integritate”.
Activitatea consta in afisarea unor autocolante cu mesaje preventive pe mijloacele de transport in comun din municipiul Calarasi.
Campania de informare anticoruptie se va desfasura pe tot parcursul anului 2018 si are ca scop principal informarea cetatenilor cu privire la faptul ca, in cazul savarsirii unor fapte de coruptie in care sunt implicati angajati ai Ministerului Afacerilor Interne, pot apela linia telefonica gratuita anticoruptie 0800.806 806 a Directiei Generale Anticoruptie.
Cele doua institutii au organizat, de altfel, actiuni comune in in municipiul Calarasi.
Astfel, miercuri 30 mai si joi 31 mai 2018, cu ocazia Zilei Aniversare a Directiei Generale Anticoruptie (D.G.A), au avut loc doua actiuni in comun Primaria Municipiului Calarasi – Directia Generala Anticoruptie (D.G.A. – S.J.A. Calarasi) – Inspectoratul Scolar Judetean Calarasi. Aceste actiuni au avut loc la Scoala Gimnaziala „Mihai Viteazul” Calarasi si Liceul Tehnologic „Dan Mateescu” Calarasi, unde, in cadrul unor intalniri cu elevii intitulate „GENERA?IA ANTICORUP?IE”, au fost diseminate mesaje, materiale video cu caracter preventiv si educativ anticoruptie, precum si a implicarii Primariei si Inspectoratului Scolar in prevenirea fenomenului de coruptie in comunitate si scoala.
De asemenea, a fost organizat un concurs ad-hoc avand ca tema enuntarea de catre elevi a unui scenariu de film privind o fapta de coruptie. Castigatorii concursurilor au fost la Scoala Gimnaziala „Mihai Viteazul”: elevul Ioan Bogdan Constantin, clasa a VII E, eleva Ioana Irina Cosma, clasa. VII B, elevul Vlad Palade, clasa VII A. La Liceul Tehnologic „Dan Mateescu”, castigatorii au fost: elevul Florian Stan, clasa X B, elevul Constantin Denis Stanga, clasa X B, eleva Cristina Olteanu, clasa X B.
Premiile au constat in cate o tableta electronica pentru fiecare castigator.
Actiunile au fost finantate din bugetul municipiului Calarasi pentru anul 2018 si au avut loc in temeiul Strategiei pentru Integritate a Primariei Municipiului Calarasi si a Serviciilor Publice Locale, pe perioada 2017-2020.
Activitatile au fost realizate in baza protocolului de colaborare nr. 18974/16.05.2017, incheiat intre Primaria Calarasi si Directia Generala Anticoruptie – Serviciul Judetean Anticoruptie Calarasi.
( Diana ARON )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.654Euro4.654
Dolarul SUA - 4.1197Dolarul SUA4.1197
Sondaj
Cine ar trebui sa mareasca salariile?
Politicienii
Piata
Imi este indiferent
Blocat in FM
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv
  eXTReMe Tracker