Nr. 1003, Anul 16, din 7-Decembrie-2018
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
8.septembrie.2018
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
ExclusivVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
„Se incearca prin toate metodele sa imi scada posibilitatea de a mai castiga”
Primarul municipiului Calarasi si-a manifestat, nu demult, nemultumirea vizavi de modul in care actuala guvernare a alocat finantare primariilor. Din punctul lui de vedere, ideea este ca primarii Opozitiei sa nu reuseasca sa-si dezvolte comunitatile pentru ca electoratul sa-i taxeze la vot.
Din pacate, exista o tactica de subminare a dezvoltarii orasului si asta clar nu duce la nimic bun. Executivul a depus opt proiecte pe PNDL, dar nu a primit finantare decat pentru doua proiecte. De exemplu, au ,,uitat” ca scolile din Calarasi -
Scoala nr. 8, Liceul Agricol, Scoala nr. 10, Liceul Economic - nu au sali de sport. „Mai ales la Scoala 8, unde elevii veneau la Liceul Stirbei, lipsa unei sali de sport este serios simtita.
Iar asta numai de dragul de a nu arata ca in Calarasi, desi nu e primar PSD, se face treaba si orasul se dezvolta. Asta este perceptia mea. Cum e posibil sa aloci, la o localitate, cu 2.500-3.000- 4.000 locuitori, 300 miliarde lei vechi si pentru municipiul Calarasi doar 75 miliarde lei vechi? Asta in conditia in care la Calarasi se platesc cele mai multe taxe si impozite, ce se duc la bugetul national. Nu ma deranjeaza ca se dezvolta comunitatile locale, dar in primul rand trebuie pus umarul sa se dezvolte municipiile si orasele. Ne pleaca oamenii ca sunt conditii proaste la oras. Sunt multe probleme. Am vrut apoi sa achizitionam un teren la Liceul Economic. Pretul pe care proprietarul ni l-a impus a fost de 92 euro pe metru patrat. Nu au fost de acord consilierii opozitiei si au votat impotriva. L-a dat pana la urma terenul cu 90 euro altcuiva si a ramas Liceul Economic fara sala de sport”, a precizat primarul Daniel Dragulin, la ARENA FM, in cadrul Emisiunii „Subiectul Zilei”, specificand ca se face tot posibilul pentru a i se pune bete in roate. Miza principalilor adversari politici nu este alta decat de a-i scadea popularitatea si a nu castiga un nou mandat de primar la alegerile locale viitoare.
(Continuarea in editia tiparita a ziarului IMPACT)
( Ramona BUTNARIU )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.654Euro4.654
Dolarul SUA - 4.1197Dolarul SUA4.1197
Sondaj
Cine ar trebui sa mareasca salariile?
Politicienii
Piata
Imi este indiferent
Blocat in FM
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv
  eXTReMe Tracker