Nr. 989, Anul 16, din 13-Iulie-2018
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
PoliticaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
ALDE Ialomita se pregateste pentru conferinta judeteana de alegeri
Organizatia Judeteana ALDE Ialomita se pregateste de conferinta judeteana de alegeri interne. Scopul acestora este asigurarea stabilitatii partidului la nivel judetean si nu vin ca urmare a altor factori. Totusi, conform statului, a fost facuta propunerea la nivel central si urmeaza ca in Biroul Politic Central, data organizarii conferintei sa fie validata.
Astfel a declarat la Fresh FM, in cadrul Emisiunii „Subiectul Zilei”, Ionel Gae, presedintele interimar al ALDE Ialomita.
Deja, peste tot, au fost facute sedinte in fiecare organizatie locala, exista membri cu adeziuni si, statutar, se poate trece la alegeri la nivel judetean pentru a fi ales presedintele si toata conducerea Biroului Politic Judetean. „La nivelul judetului suntem undeva la 85% cu organizatii. Mai avem cateva localitati mici, dar speram ca pana in vara sa le rezolvam si sa avem organizatii la nivelul fiecarei localitati. Vrem sa organizam in luna iunie alegerile, dar vor avea loc in functie si de programul liderilor de la nivel central pentru ca vrem sa-i avem pe toti prezenti, cu ocazia organizarii conferintei judetene de alegeri. Vrem sa-l avem alaturi pe domnul presedinte Calin Popescu Tariceanu, pe doamna europarlamentar Norica Nicolai, pe secretarul general, Daniel Chitoiu si pe ceilalti membri care trebuie sa fie obligatoriu prezenti”, a precizat Ionel Gae, care si-a anuntat deja candidatura pentru functia de presedinte ALDE Ialomita pe judet. Acesta este de aproximativ un an la conducerea organizatiei judetene, ca presedinte interimar. Nu i se pare anormal sa nu existe contracandidati fiindca probabil colegii lui au analizat si au ajuns la concluzia ca doresc sa il sustina.
Este sprijinit de marea majoritate a organizatiilor din judet, insa nu are nicio problema daca se mai inscrie in competitie pentru functie cineva. Dar, deocamdata, nimeni nu si-a anuntat intentia de a-l concura, insa este liber oricine sa se inscrie, chiar si-n ultima zi. Dar ca in orice echipa, trebuie sa existe acele discutii politice, negocieri politice, ca sa poata fi creionat si stabilit un Birou Politic Judetean puternic care, cu presedintele in frunte, sa poata sa obtina rezultate mai bune decat cele de pana acum. „Nu e nicio problema daca se mai inscrie cineva. Este democratic acest lucru si chiar m-ar bucura. Pana la urma este o competitie si trebuie sa fim transparenti si cat mai sinceri unul cu celalalt. Sunt adeptul dialogului si chiar respect democratia pentru ca eu cred ca doar atunci avem succes, cand ne respectam intre noi. Dar, din discutiile pe care le-am avut cu colegii mei, dorim sa intarim echipa detinuta acum, sa mergem inainte. Am avut rezultate frumoase la alegerile locale din 2016 si un rezultat bun la alegerile parlamentare din toamna, tinand cont ca avem scorul partidului. Ne apropiem de alegerile din primavara, din 2019, pentru Parlamentul European. La anul, de asemenea, in toamna, vor fi alegerile prezidentiale si nu vad de ce nu ne-am intari ca echipa si sa mergem uniti in continuare. Numai uniti putem sa ajungem la un scor bun din punct de vedere politic”, a mai adaugat presedintele interimar Ionel Gae.
( Ramona BUTNARIU )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.6541Euro4.6541
Dolarul SUA - 4.0032Dolarul SUA4.0032
Sondaj
Va afecteaza cresterea ROBOR?
Da
Nu
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv
  eXTReMe Tracker