Nr. 989, Anul 16, din 13-Iulie-2018
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
SportVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
„Inca de la prima conferinta de presa am afirmat ca vrem promovarea”
In cadrul unei recente conferinte de presa, Florentin Brisan, presedintele AFC Dunarea 2005 Calarasi a informat ca echipa este foarte aproape de o promovare istorica pentru oras si club.
Iar zilele trecute, victoria a venit, Dunarea Calarasi fiind promovata matematic pentru prima data in Liga 1, dupa rezultatul obtinut in meciul cu Ripensia Timisoara 3-1.
Acum, presedintele Brisan tine sa le multumeasca tuturor suporterilor, finantatorilor si sponsorilor care au avut incredere in echipa si i-a sustinut moral si financiar pe jucatori.
De altfel, inca de la preluarea functiei, Florin Brisan se astepta la o asemenea performanta. „Daca intoarcem timpul inapoi, inca de la prima conferinta de presa, sustinuta de mine si Dan Alexa, noi am afirmat de atunci ca vrem promovarea.
E adevarat ca locul echipei in clasament si valoarea lotului, in momentul preluarii mandatului, nu stiu daca ne dadeau dreptul la momentul acela sa afirmam acest lucru. Dar am avut ambitie, Dan a avut stiinta si ambitie, la randul lui. A avut si cu cine sa faca aceasta performanta. Adica si-a adus cativa jucatori care au confirmat si iata-ne ca suntem intr-o situatie fericita in momentul acesta, zic eu”, a precizat Florentin Brisan, specificand ca, pentru editia de campionat, echipa a avut un buget de aproximativ 1.000.0000 euro, dar banii nu au fost alocati doar echipei de fotbal, ci pentru tot ceea ce inseamna AFC Dunarea Calarasi.
(Continuarea in editia tiparita a ziarului IMPACT)
( Marius TOMITA )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.6541Euro4.6541
Dolarul SUA - 4.0032Dolarul SUA4.0032
Sondaj
Va afecteaza cresterea ROBOR?
Da
Nu
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv
  eXTReMe Tracker