Nr. 1003, Anul 16, din 7-Decembrie-2018
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
8.septembrie.2018
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
PoliticaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
„Contrar aparentelor, coalitia PSD-ALDE merge foarte bine“
• sustine Ionel Gae, vicepresedinte CJ Ialomita si presedinte interimar ALDE Ialomita

Intr-un an de guvernare, alianta PSD-ALDE si-a demis doua guverne si s-a confruntat cu miscari masive de strada. Cu toate acestea, coalitia rezista si incearca sa puna in practica masurile prevazute in programul de guvernare. Ionel Gae, presedintele interimar al ALDE Ialomita, precizeaza ca era necesara schimbarea guvernelor Grindeanu si Tudose, in conditiile in care acestea nu respectau programul de guvernare.
„In politica se pot intampla asemenea lucruri, exista un program de guvernare la care s-au angajat ambele partide, sunt promisiuni facute catre cetateni si acestea trebuie respectate. S-a demonstrat ca aceasta majoritate este rezultatul unui vot masiv, ceea ce inseamna ca acel program de guvernare a fost apreciat. Daca cei doi prim-ministri si cele doua guverne anterioare nu au fost in stare sa continue acest program, era normal ca liderii partidelor aflate la guvernare sa intervina pentru a se pune in aplicare masurile din program asa cum le-am promis oamenilor. Au fost promise cresteri ale salariilor si pensiilor si s-a intamplat acest lucru, iar pana in 2020 avem in vedere cresteri anuale ale pensiilor si salariului minim. O noua viziune a noului guvern este stabilirea unui salariu minim pentru persoanele cu studii superioare, salariu care va creste cu 150 de lei anual.
Lumea democratica a facut aceste reguli prin care un guvern sa poata fi demis prin motiune de cenzura in Parlament. Asa s-a putut demite guvernul Grindeanu, fiind inlocuit cu guvernul Tudose. Sunt tari mult mai dezvoltate decat Romania care au schimbat, intr-un termen scurt, mai multe guverne, cum este cazul Italiei. Un guvern trebuie sa respecte intocmai programul de guvernare, pentru ca sunt masuri special create pentru a face oamenilor o viata mai buna“, a afirmat Ionel Gae la Fresh FM, in cadrul emisiunii „Subiectul zilei“.
(Continuarea in editia tiparita a ziarului IMPACT)
( Marius TOMITA )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.6571Euro4.6571
Dolarul SUA - 4.0846Dolarul SUA4.0846
Sondaj
Cine ar trebui sa mareasca salariile?
Politicienii
Piata
Imi este indiferent
Blocat in FM
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv
  eXTReMe Tracker