Nr. 990, Anul 16, din 20-Iulie-2018
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
EvenimentVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Calarasenii vor avea parte de un patinoar artificial, anul acesta, pentru Sarbatori!
Autoritatile locale au o veste buna pentru populatie. Tinand cont ca de mult timp, cetatenii ar fi dorit si ei sa aiba parte de un patinoar, anul acesta, visul li se va implini.
Astfel a anuntat, in cadrul unei conferinte de presa, primarul municipiului Calarasi, Daniel Dragulin. Acesta a informat ca este vorba de un patinoar artificial ce va fi amplasat in parcarea Primariei, in perioada sarbatorilor de iarna. „Am o veste noua. De mult timp ne-am dorit ca in Calarasi, in perioada sarbatorilor de iarna, sa avem si noi un patinoar. Initial am vrut sa cumparam un patinoar, sa ramana al nostru, dar am considerat ca este mai bine sa-l inchiriem pentru o perioada de doua luni, o suprafata de 200 mp, pe care o vom amplasa in parcarea Primariei municipiului Calarasi, sa vedem daca are sau nu impact. Va fi un patinoar cu gheata artificiala. Acum lucram la un regulament care va fi supus atentiei consilierilor locali, pentru a se stabili daca se ia chirie pentru patinele inchiriate. Problema este insa urmatoarea. In momentul in care ii dai cuiva patinele si daca ii place, nu mai iese de pe patinoar. Tocmai de aceea vrem sa facem un regulament si in baza acestuia sa fie stabilite niste reguli de functionare. Dar vom vedea. Primaria Municipiului il va gestiona direct”, a precizat primarul Dragulin, specificand ca, patinoarul va fi amplasat, mai exact, in parcarea din fata sediului Primariei de pe strada Bucuresti, nr.140A si se vor pune la dispozitia autoritatii contractante 100 perechi de patine de diferite marimi, in stare buna.
Incepand cu data de 1 decembrie, va fi montat si iluminatul specific de sarbatori. In centru vor fi amplasate casute, pe partea stanga si dreapta, cu produse traditionale si atat. „Va fi o muzica de fundal, dar atat. Nu va fi organizat spectacol. Daca ar fi sa organizam spectacol pentru sarbatori doar noi ca Primarie, ne costa foarte mult. Consiliul Judetean nu are bani alocati pentru acest lucru. Si nici noi nu avem banii necesari”, a subliniat primarul.
Una peste alta, printr-un comunicat de presa, Primaria anunta populatia ca, in perioada 15 decembrie 2017 – 06 ianuarie 2018, Primaria Municipiului Calarasi organizeaza in centrul Civic al Orasului - Oraselul Copiilor, destinat sarbatorilor de iarna. In zona va fi amplasat patinoarul mai sus mentionat (care va fi pus la dispozitia publicului incepand cu data de 30 noiembrie 2017 pana la data de 30 ianuarie 2018), precum si jocuri pentru copii. Programul de functionare al patinoarului va fi zilnic in intervalul orar 10.00 – 22.00, cu posibilitate de modificare, in functie de conditiile meteorologice si in baza unui regulament ce va fi afisat la locul de desfasurare a activitatii.
(Continuarea in editia tiparita a ziarului IMPACT)
( Ramona BUTNARIU )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.6562Euro4.6562
Dolarul SUA - 3.9954Dolarul SUA3.9954
Sondaj
Sunt oamenii politici corupți?
Da
Nu
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv
  eXTReMe Tracker