Nr. 990, Anul 16, din 20-Iulie-2018
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
PoliticaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
„Mi-as dori ca lucrurile mai putin placute din ultimul timp sa dispara, sa ne putem aseza la masa si sa lucram spre binele cetatenilor”
• spune Viorel Ivanciu, presedintele Organizatiei Municipale PNL Calarasi

In urma cu aproximativ doua saptamani au avut loc alegerile pentru Organizatia Municipala PNL Calarasi, ca presedinte fiind ales Viorel Ivanciu. Acesta a primit girul intregului colectiv de membri, mai putin a trei colegi. Bineinteles, asa cum era si firesc, noul lider nu a batut pasul pe loc, ci s-a apucat de treaba. Cel putin asa a asigurat acesta in cadrul ultimei conferinte de presa a PNL, organizata la sediul partidului.
Liderul liberal Ivanciu a inceput prin a atrage atentia ca are o misiune onoranta de a conduce destinele organizatiei. Dar, in acelasi timp, nu este deloc usoara, avand in vedere activitatea Organizatiei Municipale din ultimii ani, cand au fost inregistrate rezultate foarte bune. Ca atare, functia este onoranta, dar in acelasi timp si foarte grea, pentru a te mentine la nivelul atins. De aceea, a luat decizia de a se consulta in perioada urmatoare cu toti membri PNL, in special cu cei ai Biroului, pentru a identifica modul in care se vor aborda problemele. „Fata de activitatea din trecut sigur ca vor urma oarece modificari. Vor fi abordate altfel anumite lucruri. Sper sa-mi fie mai usor, avand in vedere ca am alaturi de mine niste oameni foarte bine pregatiti in ale politicii. Faptul ca am o relatie foarte buna cu Daniel Dragulin, primarul municipiului Calarasi si totodata presedintele Organizatiei Judetene este, de asemenea, benefic. Mi-as dori ca lucrurile mai putin placute din ultimul timp sa dispara, sa ne putem aseza la masa si sa lucram spre binele cetatenilor si a Organizatiei Municipale PNL Calarasi. Sunt la inceput de drum si de aceea intai imi voi creiona un mod de lucru. Voi identifica prioritatile pentru oras, dar si pentru Organizatia Municipala, a carei presedinte sunt”, a precizat Viorel Ivanciu.
(Continuarea in editia tiparita a ziarului IMPACT)
( Ramona BUTNARIU )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.6562Euro4.6562
Dolarul SUA - 3.9954Dolarul SUA3.9954
Sondaj
Sunt oamenii politici corupți?
Da
Nu
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv
  eXTReMe Tracker