Nr. 993, Anul 16, din 17-August-2018
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
EvenimentVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Consilierii judeteni calaraseni dau dovada de patriotism!
Cu toate ca se stie ca politicienii isi pun, de regula, bete in roate, nu intotdeauna se intampla astfel. Uneori simtul civic sau patriotic reuseste sa patrunda in constiinta lor, unindu-i in demersurile majore.
In sedinta Consiliului Judetean din 30 august, bunaoara, consilierii au votat in unanimitate amendamentul consilierului PSD – George Chirita – ca la inceputul fiecarei sedinte sa fie intonat imnul de stat al Romaniei. Asta mai cu seama ca in multe Consilii Judetene din tara se procedeaza astfel. Vicepresedintele Consiliului Judetean Calarasi, Marian Dinulescu a dat si el un vot favorabil acestui amendament pentru ca a fost vorba de imnul de stat al Romaniei, pe care toata lumea trebuie sa-l cunoasca, sa stie sa-l intoneze.
„Am votat pentru acest proiect fiindca este vorba de imnul de stat al Romaniei si trebuie ca toata lumea sa-l cunoasca, chiar si cuvintele. Atunci, e foarte corect. Mai ales ca si in programele scolare e prevazut ca la inceperea orelor sa se intoneze imnul“, a precizat la ARENA FM, in cadrul Emisiunii „Subiectul Zilei“, vicepresedintele Dinulescu, specificand ca imnul de stat nu va fi intonat personal de catre consilieri, ci va fi pornita o banda in fundal.
Una peste alta, consilieri judeteni calaraseni nu sunt mai patrioti decat altii, ci este vorba de o masura pe care un coleg de-al lor a considerat ca trebuie luata si ei au considerat-o benefica. Asta a fost situatia. Scenariul precum ca a fost o demonstratie de forta a celor de la PSD de a arata „pisica“ liberalilor - cum ca daca ei nu se implica, poate anumite proiecte initiate de PNL nu trec, fiindca nu intrunesc doua treimi din voturi - nu e adevarat.
„Nu este asa. Noi avem majoritatea simpla in Consiliul Judetean. Tot ce a fost cu doua treimi, nu au votat, pentru ca era nevoie de ei. Nu au votat, de exemplu, inchirierea Spitalului TBC de la Dor marunt. Noi platim paza de 10 ani acolo si a venit un privat cand a fost scos imobilul la licitatie, iar ei nu au votat. E pacat ca platim in continuare paza fiindca ei nu au aprobat proiectul. Sau la Policlinica 2 noi am vandut toate spatiile, in afara de doua incaperi. Tot pentru sanatatea publica era demersul si ei nu au votat treaba asta. A fost o demonstratie a lor, dar nu s-au orientat foarte bine. Dar, se poate ca pe viitor sa fie mai indulgenti“, a mai adaugat vicepresedintele CJ Calarasi.
( Ramona BUTNARIU )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.6569Euro4.6569
Dolarul SUA - 4.0889Dolarul SUA4.0889
Sondaj
Mitingul din 10 august va duce la caderea Guvernului?
Da
Nu
Imi este indiferent
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv
  eXTReMe Tracker