Nr. 993, Anul 16, din 17-August-2018
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
ExclusivVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
„Pentru mine, locurile 5 si 6 in play-off reprezinta un obiectiv viabil si vreau sa il atingem“
• spune Cristian Gavrila - team-manager AHC Dunarea Calarasi 2014

In cadrul unei conferinte de presa, desfasurate recent, Cristian Gavrila, team-managerul echipei AHC Dunarea Calarasi 2014 a avansat ca obiectivul echipei este de a ataca locurile 5 si 6 din play-off in acest sezon competitional. Acesta isi mentine obiectivul si, mai mult, asigura ca asa cum a declarat anul trecut (cand, tot asa, a fixat ca obiectiv accederea in play-off) ca isi va da demisia in caz de nereusita, la fel va proceda si acum.
„La fel voi face si acum daca nu reusim sa ocupa locurile 5 si 6 in play-off. Zic eu ca avem toata sustinerea si, cu lotul de jucatori disponibil, ar fi pacat sa nu tintim catre mai sus. Daca nu ar fi asa, atunci altele sunt problemele si ar trebui sa ma retrag. Pentru mine, locurile 5 si 6 in play-off reprezinta un obiectiv viabil si vreau sa il atingem. Daca tot timpul ne propunem doar play-off si nu ne dorim sa urcam un pic mai sus, atunci implicarea nu-si merita consistenta. Echipa arata mult mai bine in prezent decat in primele meciuri. Si noi mai avem de lucru, dar sunt convins ca la toate echipele inca nu s-au cimentat relatiile de joc. Eu sunt increzator in echipa. Sa dea Dumnezeu sa fim feriti de probleme medicale, accidentari si alte incidente ce pot aparea in decursul unui joc. E vorba la momentul de fata de un lot valid de 15 jucatori. Singurul care are probleme si e in recuperare e Victor Vartic, un jucator folosit la linia de 9 metri. Dar daca nu vor mai fi astfel de incidente, eu zic ca nu vom avea probleme in atingerea obiectivului“, a precizat la ARENA FM, in cadrul Emisiunii „Subiectul Zilei“, team-managerul Cristian Gavrila, specificand ca, totusi, daca pe termen lung vor interveni accidentari, atat titularii cat si rezervele sunt la fel de bine pregatiti.
Astfel incat, jocul echipei si rezultatul final nu vor avea de suferit. Un lucru incurajator e ca, in meciul de duminica, 3 septembrie, AHC Dunarea Calarasi a invins la limita (24-23), debutand astfel cu dreptul in noul sezon.
(Continuarea in editia tiparita a ziarului IMPACT)
( Ramona BUTNARIU )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.6569Euro4.6569
Dolarul SUA - 4.0889Dolarul SUA4.0889
Sondaj
Mitingul din 10 august va duce la caderea Guvernului?
Da
Nu
Imi este indiferent
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv
  eXTReMe Tracker