Nr. 993, Anul 16, din 17-August-2018
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
CotidianVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Investitii masive in unele unitati de invatamant din Calarasi
Primaria Municipiului Calarasi a repartizat, din bugetul de venituri si cheltuieli al anului 2017, aproximativ 2,7 milioane de lei pentru lucrari de investitii si reparatii in scoli din municipiul resedinta de judet. Pe langa aceste sume, in vederea inceperii anului scolar 2017/2018 in bune conditii, prin Serviciul Public Pavaje Spatii Verzi, au fost efectuate sau sunt in curs lucrari de asfaltare terenuri de sport, toaletare copaci, cosit iarba, plantare flori, curatenie etc.
Principalele lucrarile care au fost efectuate sau sunt in curs de executie, finantate din bugetul local, sunt cele de la Colegiul National „Barbu Stirbei“, la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu“, Liceul Tehnologic Transporturi Auto, Liceul Danubius, Colegiul Agricol „Sandu Aldea“, scolile gimnaziale Constantin Brancoveanu si Carol I, dar si la gradinita cu program prelungit „Step by step“.
Astfel, la Colegiul National „Barbu Stirbei“ au necesitat lucrari la sala de sport (hidroizolatie, instalatia electrica, schimbare pardoseala, zugravit pereti interiori, schimbare geamuri, acoperis), iar la Liceul Teoretic Mihai Eminescu s-au efectuat lucrari de reparatii si igienizare, montare parchet, reabilitare 2 grupuri sanitare dar si lucrari de investi?ii in teren de sport, autorizare ISU, documentatie sarpanta cantina si hidranti exterior.
La Liceul Tehnologic Transporturi Auto s-a inlocuit sarpanta si s-au efectuat reparatii la sala de sport, la scoala Gimnaziala Constantin Brancoveanu a fost nevoie de Autorizare ISU (detector incendiu, paratraznet etc.), in timp ce la GPP „Step by step“ (nr. 4) s-a inlocuit centrala si instalatia termica si au fost facute si lucrari de reparatii.
De asemenea, s-a reparat acoperisul la scoala gimnaziala Carol I, la Liceul Danubius s-au efectuat lucrari de reparatii la gard, instalatie electrica, fatada, igienizare sali de clasa, inlocuit instalatie electrica corp A, iar la Colegiul Agricol „Sandu Aldea“ au fost necesare reparatii interioare la unele sali de clasa si servicii arhivare.
( Marius TOMITA )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.6569Euro4.6569
Dolarul SUA - 4.0889Dolarul SUA4.0889
Sondaj
Mitingul din 10 august va duce la caderea Guvernului?
Da
Nu
Imi este indiferent
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv
  eXTReMe Tracker