Nr. 993, Anul 16, din 17-August-2018
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
PoliticaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
„Sunt apropiat si de Donald Trump daca vine cu investitii in judetul Calarasi”
• spune presedintele CJ Calarasi, Vasile Iliuta

In cadrul unei conferinte de presa, organizata miercuri, 30 august 2017, presedintele Consiliului Judetean Calarasi, Vasile Iliuta a facut o trecere in revista a evenimentelor petrecute in judet in ultima luna. Printre acestea s-a inscris si vizita presedintelui PNL, Ludovic Orban, pe data de 12 august la o intalnire cu consiliul director judetean.
Cu acest prilej au fost stabilite directiile partidului: Dan Dragulin se va ocupa de organizarea si luarea deciziilor politice ale partidului, Vasile Iliuta de dezvoltarea si administrarea judetului Calarasi, iar senatorul Raducu Filipescu de modificarea legilor si de binele calarasenilor.
Una peste alta, prezenta liderului liberal national la Calarasi nu a fost necesara din cauza vreunui conflict pe plan local. Pozitia presedintelui Vasile Iliuta in partid nu era periclitata, astfel incat acesta sa fie motivul vizitei. Iar in ce priveste buna sa colaborare cu toti factorii politici, aceasta este prezenta in vederea indeplinirii misiunii de sef al judetului. „Nu. Domnul Ludovic Orban este prezent in fiecare judet. Saptamanal, conform planificarii, domnul Orban este prezent in minim doua judete din tara. Nu mi s-a atras atentia ca as fi apropiat de PSD... Eu sunt apropiat de toata lumea. Sunt cel care gestionez dezvoltarea judetului. Sunt apropiat si de Donald Trump daca vine cu investitii in judetul Calarasi. Sunt apropiat de toti cei care pot sa faca bine calarasenilor si agentilor economici din Calarasi”, a atras atentia presedintele Vasile Iliuta, specificand ca asta inseamna sa fii alesul majoritatii, sa lucrezi in interesul intregii comunitati, in primul rand. Inseamna sa pui umarul alaturi de toti cei care doresc binele comunitatii, indiferent de culoarea politica.
(Continuarea in editia tiparita a ziarului IMPACT)
( Ramona BUTNARIU )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.6569Euro4.6569
Dolarul SUA - 4.0889Dolarul SUA4.0889
Sondaj
Mitingul din 10 august va duce la caderea Guvernului?
Da
Nu
Imi este indiferent
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv
  eXTReMe Tracker