Nr. 993, Anul 16, din 17-August-2018
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
ExclusivVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Ecoaqua Calarasi are un singur spin in coasta, dar mare!
In Calarasi, majoritatea localitatilor sunt deservite in ce priveste serviciile de apa si canalizare de catre Ecoaqua cu care Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara, de Utilitati Publice pentru serviciul de alimentare cu apa si de canalizare cu apa, Ecoaqua Calarasi (ADI Ecoaqua Calarasi) are semnat un contract de delegare. Totusi, in mod surprinzator, operatorul are un ,,spin” destul de mare in coaste. Unul care se numeste Raja Constanta, deloc de neglijat.
Ecoaqua opereaza, mai exact, in activeaza in Calarasi in 30 de unitati administrativ teritoriale, daca se include si Consiliul Judetean. Insa si Raja Constanta este prezenta in Calarasi, la Jegalia, Iezeru si Galdau. Cum a fost posibil sa intre pe teritoriul Calarasiului, unde opereaza Ecoaqua? Directorul executiv al ADI Ecoaqua Calarasi, Alin Dragulin spune ca, practic, operatorul constantean presteaza servicii intr-o singura comuna, respectiv Jegalia, Iezeru si Galdau fiind satele componente ale acesteia. Un alt aspect deloc de neglijat e ca operatorul constantean a prestat servicii si in comuna Borcea care ulterior s-a retras.
„Raja Constanta este cel mai mare jucator de pe piata de apa, din momentul de fata, din Romania. Bine, scoatem din ecuatie Apa Nova din Bucuresti, care e o situatie particulara. Dar, daca ne referim la operatorii cu capital public, Raja este cel mai mare din tara. Raja se intinde mult, prin aria de acoperire, chiar daca se numeste Raja Constanta. O gasim in multe alte judete din tara. O gasim si in Prahova, in Republica Moldova au preluat ceva in gestiune. Discutam de un operator mare. Faptul ca au venit la Jegalia... fata de Raja, noi avem un pret mai mic in clipa de fata“, a precizat la ARENA FM, in cadrul Emisiunii „Subiectul Zilei“, directorul Dragulin.
(Continuarea in editia tiparita a ziarului IMPACT)
( Ramona BUTNARIU )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.6569Euro4.6569
Dolarul SUA - 4.0889Dolarul SUA4.0889
Sondaj
Mitingul din 10 august va duce la caderea Guvernului?
Da
Nu
Imi este indiferent
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv
  eXTReMe Tracker