Nr. 990, Anul 16, din 20-Iulie-2018
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
SocialVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Beneficiarii C.R.R.N. Plataresti au fost sarbatoriti, in cadrul unei eveniment festiv
Pret de cateva ore, vineri, 4 august, la Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica Plataresti a fost organizata o zi festiva, dedicata beneficiarilor care si-au sarbatorit, in prima parte a anului, ziua de nastere sau a numelui.
„In fiecare an, marcam momentele importante din viata beneficiarilor nostri: zi de nastere sau onomastica, prin organizarea unor astfel de evenimente, cand le oferim o masa festiva, de la care nu lipsesc tortul, muzica, dansul si voia buna“, a afirmat directorul-executiv al D.G.A.S.P.C. Calarasi, Doinita Nicolae.
Conducerea Centrului Plataresti a pregatit, impreuna cu o parte dintre beneficiari, un program artistic, in cadrul caruia au fost recitate poezii, creatie proprie a celor institutionalizati. Toti cei prezenti au cantat „Multi ani, traiasca!” si au incins cateva hore, atmosfera de sarbatoare predominand evenimentul dedicat beneficiarilor.
La actiunea festiva au participat directorul-executiv al D.G.A.S.P.C. Calarasi, Doinita Nicolae, sefa Centrului de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica Plataresti, Georgeta Vasile, precum si toti angajatii institutiei, care s-au implicat pentru buna desfasurare a evenimentului.
( Marius TOMITA )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.6562Euro4.6562
Dolarul SUA - 3.9954Dolarul SUA3.9954
Sondaj
Sunt oamenii politici corupți?
Da
Nu
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv
  eXTReMe Tracker