Nr. 990, Anul 16, din 20-Iulie-2018
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
SportVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Federatia Romana de Fotbal, partener oficial al Hestia Junior’s Cup!
Federatia Romana de Fotbal este, incepand de anul acesta, partener oficial al competitiei dedicate fotbalului juvenil, „Hestia Junior’s Cup“.
„Hestia Junior’s Cup“ a ajuns la editia cu numarul 2 anul acesta in orasul de pe malul Borcei. Intrecerea este bazata pe doua grupe 2007-2008 si 2009-2010 si se desfasoara la fel ca si anul trecut pe doua terenuri sintetice in perioada 11-13 august 2017. Pentru „grupa mica“, organizatorul, „Hestia Hotel“ din Calarasi pune la dispozitie baza sportiva din „Parcul Dumbrava“, un teren sintetic cochet cu vestiare si nocturna. Pentru echipele inscrise la categoria 2009-2010, un alt partener al competitiei, clubul de fotbal Dunarea Calarasi va pune la dispozitie terenul sintetic amplasat in incinta complexului sportiv municipal din Calarasi.
Competitia este organizata de „Hestia Hotel“ Calarasi in parteneriat cu Federatia Romana de Fotbal, Directia Judeteana de Tineret si Sport Calarasi, Asociatia Judeteana de Fotbal si AFC Dunarea Calarasi. De asemenea, in acest an s-au implicat si institutiile publice locale: Primaria Calarasi si Consiliul Judetean Calarasi. Organizatorii au pregatit pentru anul acesta premii surpriza pentru cei mici. Pe langa cupe, diplome, medalii, tricouri si premii in bani, oferite de Hestia Hotel si Directia Judeteana de Sport si Tineret Calarasi, Federatia Romana de Fotbal si AJF Calarasi au anuntat ca vor contribui la premiile puse in joc anul acesta la editia a 2-a.
Echipele din acest an care participa la Hestia Cup 2 sunt urmatoarele: Academia Hagi, FCSB, Luceafarul Braila, CS Slobozia, Farul Constanta, Academia Farul 2008, Atletic Junior, Delta Tulcea, CS Navodari, Delta Tulcea, Viitorul Calarasi, AFC Dunarea Calarasi, Portul Calarasi, Sport Team Calarasi.
Organizator: Hestia Hotel Calarasi.
Parteneri: Federatia Romana de Fotbal, Asociatia Judeteana de Fotbal Calarasi, Directia Judeteana de Sport si Tineret, Primaria Calarasi, Consiliul Judetean Calarasi, AFC Dunarea Calarasi, R&S Guard Security Calarasi.
Parteneri media: Digi 24 Constanta, Antena 1 Calarasi, Cotidianul Observator de Calarasi, Ziarul Arena, Argument, Obiectiv de Calarasi, Actualitatea de Calarasi, Stirea Media, Fapt Divers, Express, Calarasi24, InfoMuntenia, Vieru.ro, Realitatea din Calarasi, Impact, Editia, Radio Voces Campi, Arena FM, Stil FM, Fresh FM.
( Cristina ANDREI )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.6562Euro4.6562
Dolarul SUA - 3.9954Dolarul SUA3.9954
Sondaj
Sunt oamenii politici corupți?
Da
Nu
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv
  eXTReMe Tracker