Nr. 990, Anul 16, din 20-Iulie-2018
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
EvenimentVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
O delegatie chineza din provincia Qinghai, in vizita in judetul Calarasi
O delegatie chineza formata din 7 personalitati administrative din provincia Qinghai, interesata de oportunitati in zona mediului de afaceri agrar si zootehnic, a vizitat joi, 3 august, judetul nostru. Cuvantul de bun venit a fost sustinut de presedintele Consiliului Judetean Calarasi, ec. Vasile Iliuta, care a prezentat caracteristicile generale ale judetului, cat si deschiderea autoritatilor judetene pentru realizarea de parteneriate economice.
„Agricultura reprezinta cea mai importanta ramura economica a judetului cu o valoare anuala a productiei de aproximativ 2.400.000.000 ron, industria alimentara ocupand primul loc cu 27%, fiind urmata de fabricarea substantelor si produselor chimice cu 15,2%, industria metalurgica cu 12,1% si fabricarea articolelor de imbracaminte cu 9,5%“, a declarat presedintele CJ.
„Provincia Qinghai - Tibet, cu o populatie de 5,8 milioane de locuitori si o suprafata de peste 721.000 de kilometri patrati, dezvolta o economie bazata pe agricultura si cresterea animalelor in baze ecologice, total nepoluate. Investitiile pentru dezvoltare provin in proportie de 60% de la Guvern, 30% investitii autohtone si 10% sunt straine“, a prezentat regiunea seful delegatiei chineze Cao Hong.
La evenimentul care s-a desfasurat in sala de sedinte a Agentiei de Dezvoltare Sud Muntenia au mai participat directorul Camerei de Comert Industrie si Agricultura Calarasi - Silvia Mindrutescu, viceprimarii municipiului Calarasi - Viorel Ivanciu si Dragos Coman, consilieri judeteni si oameni de afaceri.
Intalnirea a fost urmata de doua vizite in teren la o societate de procesare carne si la o ferma zootehnica.
( Marius TOMITA )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.6562Euro4.6562
Dolarul SUA - 3.9954Dolarul SUA3.9954
Sondaj
Sunt oamenii politici corupți?
Da
Nu
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv
  eXTReMe Tracker