Nr. 990, Anul 16, din 20-Iulie-2018
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
SocialVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Your first EURES job
Your first EURES job este o schema de mobilitate a locurilor de munca din Uniunea Europeana, care isi doreste sa ajute tinerii din Europa sa isi gaseasca un loc de munca sau oportunitati de instruire la locul de munca intr-un alt stat membru + Norvegia sau Islanda si sa ajute angajatorii sa gaseasca lucratori tineri calificati din alte tari.
In cadrul acestui program, serviciile nationale de ocupare si Reteaua EURES ofera servicii de mobilitate a locurilor de munca personalizate, eficiente si integrate, pe canale multiple, destinate sa raspunda nevoilor individuale ale tinerilor care intampina dificultati privind ocuparea si mobilitatea locurilor de munca si ale angajatorilor care intampina dificultati in ocuparea locurilor de munca greu de ocupat si/sau angajarea de personal din strainatate prin furnizarea de: informatii, recrutare, mediere, plasare si finantare.
Cine este eligibil pentru a beneficia de sprijin prin proiect?
Cetatenii UE + Norvegia si Islanda, cu varste cuprinse intre 18 si 35 de ani, care traiesc in orice stat membru UE + Norvegia si Islanda.
Toti angajatorii legal infiintati in tarile UE + Norvegia sau Islanda, care ofera contracte cu o durata de cel putin 6 luni (3 luni pentru stagii), cu conditia ca salariile si conditiile de munca sa fie in conformitate cu legislatia nationala.
Ce suport ofera proiectul?
Pentru tineri
Schema de mobilitate ofera cursuri de limba sau alte forme de instruire. De asemenea, acopera cheltuielile de transport pentru tinerii care aplica pentru locuri de munca sau stagii, permitandu-le sa participe la interviuri si sa se instaleze in alta tara membra UE pentru a incepe lucrul la noul loc de munca.
Pachetul pentru mobilitate, include si alte masuri pentru sprijinul tinerilor, cum ar fi subventia suplimentara pentru relocare, subventia pentru stagiari si sprijinul financiar pentru recunoasterea calificarilor.
Pentru angajatori
Companiile cu pana la 250 de angajati pot aplica pentru sprijin financiar pentru costul intruirii noilor angajati, stagiari sau ucenici si pentru a ii ajuta pe acestia sa se integreze.
Cum puteti participa?
Pentru a participa in cadrul proiectului Your first EURES job este necesar sa va inregistrezi pe platforma EUJOB4EU accesand link-ul http://www.yourfirsteuresjob.eu/login.
In cazul in care sunteti un angajator, personalul nostru va va contacta pentru a va oferi sprijin pentru definirea ofertelor de munca si, de asemenea, servicii de recrutare si mediere.
In cazul in care sunteti un tanar in cautarea unui loc de munca, veti fi contactat indiferent daca exista sau nu o oferta pentru un loc de munca/stagiu care sa corespunda profilului dumneavoastra.
Contact si link-uri
Website: http://www.yourfirsteuresjob.eu
Email: yfej@anpal.gov.it
Facebook: Your first EURES Job 5.0
Twitter: @yfEURESjob

( )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.6562Euro4.6562
Dolarul SUA - 3.9954Dolarul SUA3.9954
Sondaj
Sunt oamenii politici corupți?
Da
Nu
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv
  eXTReMe Tracker