Nr. 982, Anul 16, din 25-Mai-2018
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
PoliticaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Merita pierzatorii PNL functii la stat pe bani grei?
Nu de multa vreme, prin Parlament au inceput sa se imparta functiile in institutii importante, precum BNR, unde un liberal, Eugen Nicolaescu a castigat nominalizarea pentru postul de viceguvernator al BNR. Apoi, Teodor Atanasiu va primi o alta recompensa, va fi trimis la Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE), Anca Boagiu - la Curtea de Conturi, Sulfina Barbu - pentru postul de membru al Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii. Si, se stie ca, nici Sulfina Barbu, nici Anca Boagiu si nici Teodor Atanasiu nu au prins postul de parlamentari la ultimele alegeri.
Ei bine, nu toti sunt indreptatiti sa ajunga pe acele posturi, din punctul de vedere al senatorului liberal calarasean, Raducu Filipescu. Iar cand afirma asta, senatorul nu se refera la persoana, ci la legatura pe care o are fiecare pentru domeniul unde va ajunge.
„Ca se duce Eugen Nicolaescu la Banca Nationala mi se pare singura varianta plauzibila si corecta. Nu spus asta pentru ca as fi eu prieten cu el. Eugen Nicolaescu este economist, decan al unei facultati, sef de catedra. Deci, omul este pe meserie si locul e intr-adevar potrivit pentru el. Mai era Florin Catu, dar era prea de curand venit si totusi Eugen Nicolaescu e deputat, a avut patru mandate. Acesta este al cincilea mandat si stie despre ce e vorba. Nu e o recompensa, ca nu avem de ce. Dar daca o iei asa, ca o multumire pentru cat a muncit, da, se poate spune astfel. Caci, Eugen a muncit, orice s-ar spune. Eugen Nicolaescu a fost un parlamentar excelent si locul lui la BNR este foarte potrivit pentru ca e pe meserie“, a precizat la ARENA FM, in cadrul Emisiunii „Subiectul Zilei“, senatorul Raducu Filipescu.
(Continuarea in editia tiparita a ziarului IMPACT)
( Ramona BUTNARIU )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.6288Euro4.6288
Dolarul SUA - 3.9524Dolarul SUA3.9524
Sondaj
Pe vremea cărui președinte credeți că românii au dus-o cel mai bine?
Nicolae Ceaușescu
Ion Iliescu
Emil Constantinescu
Traian Băsescu
Klaus Iohannis
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv
  eXTReMe Tracker