Nr. 982, Anul 16, din 25-Mai-2018
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
SocialVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
In prima jumatate a anului, 8 medici noi au ajuns la Spitalul Judetean Calarasi
De la inceputul anului si pana in prezent, la Spitalului Judetean de Urgenta „Dr. Pompei Samarian“ din Calarasi au fost angajati 8 medici specialisti noi, 2 pe obstretica ginecologie, 2 pe A.T.I. si cate unul pe sectiile cardiologie, oftalmologie, ORL si chirurgie generala.
Astfel, medicii specialisti care au intrat in corpul medical al Spitalului Judetean de Urgenta „Dr. Pompei Samarian“, de la inceputul anului 2017 si pana in prezent,
sunt: dr. Sampa Maria - medic primar obstetrica ginecologie, dr. Dumitrescu Andrei - medic primar obstetrica ginecologie (foto), dr. Ispas Camelia - medic specialist oftalmologie, dr. Pascu Stefania - medic specialist A.T.I, dr. Florea Alina - medic specialist A.T.I, dr. Lica Adrian - medic specialist chirurgie generala, dr. Alhrachi Hassan - medic specialist O.R.L si dr. Ahmed-Shen-Mhmod - medic specialist cardiologie.
„Incercam sa acoperim toate garzile si toate sectiile cu medici specialisti. Facem toate demersurile care se impun pentru a le oferi doctorilor conditii corespunzatoare de lucru si cazare“, a declarat Adrian Comsa, managerul interimar al spitalului.
In cadrul ultimei sedinte de Consiliu Judetean au fost aprobate si stimulente financiare pentru medici, printr-un proiect de hotarare aprobat in
unanimitate de consilierii judeteni. Asa ca intentia autoritatilor judetene este clara, se doreste atat atragerea cadrelor medicale catre unitatea spitaliceasca cat si mentinerea celor existente.
( Marius TOMITA )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.6288Euro4.6288
Dolarul SUA - 3.9524Dolarul SUA3.9524
Sondaj
Pe vremea cărui președinte credeți că românii au dus-o cel mai bine?
Nicolae Ceaușescu
Ion Iliescu
Emil Constantinescu
Traian Băsescu
Klaus Iohannis
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv
  eXTReMe Tracker