Nr. 982, Anul 16, din 25-Mai-2018
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
SocialVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Performanta in educatie, premiata la Calarasi
Profesorii si elevii cu rezultate deosebite in anul scolar 2016-2017 au fost premiati vineri, 9 iunie, in sala de sedinte a Consiliului Judetean Calarasi.
„Titlul de <> este o manifestare traditionala pe care Sindicatul Calarasi a initiat-o inainte de aparitia Legii nr. 1/2011“, a anuntat prof. Constantin Tudor, in calitate de inspector scolar general.
Emotia, bucuria si daruirea profesorilor premiati s-au vazut in discursurile lor.
„Multumim pentru increderea acordata, ca ne-ati incredintat comorile dumneavoastra si, va asiguram ca acest titlu ne responsabilizeaza si mai mult , pentru ca nimic nu e mai frumos decat meseria de dascal“, au mentionat cativa dintre profesorii evidentiati cu rezultate bune in anul scolar care s-a incheiat.
„Este un moment emotionant pentru noi toti, cei care lucram in invatamant, moment festiv, moment de bilant, moment de evaluare a activitatii desfasurate in timpul unui an scolar, moment in care sunt sarbatoriti, asa cum am considerat noi, profesorii care s-au remarcat in mod deosebit in anul scolar respectiv. Nu este o incununare, desi toti merita pentru intreaga activitate, dar noi premiem, inca de cand am initiat aceasta festivitate, acest titlu de <>, excelenta in anul scolar respectiv. De asemenea, felicit elevii care s-au remarcat anul acesta si, bineinteles, si ei trebuie sa primeasca acest binemeritat premiu care se ofera de Ziua Internationala a Educatiei. Sunt mandru de initierea acestui titlu de <> si vreau sa subliniez ca niciun alt judet nu practica aceasta sarbatoare, nu inmaneaza titlul de profesor al anului, desi exista si o metodologie, exista lege care prevede acest lucru, noi am initiat inainte si am tinut acelasi tipar pentru stabilirea profesorului anului“, a declarat profesorul Aurel Bogatu, presedintele FSLI Calarasi.
Reprezentantul Inspectoratului Scolar General, Constantin Tudor, a venit cu completari: „Aceasta este o manifestare traditionala pe care Sindicatul Calarasi a initiat-o inainte de aparitia Legii nr. 1/2011, sa spunem legislatia ce noi o facusem deja in judet si anume acordarea la sfarsitul anului scolar a titlului de profesorul anului, titlul pe care il acorda traditional sindicatul si noi venim, in acest an, langa initiativa sindicatului si premiem impreuna profesorii care au indrumat tinerii nostri elevi pentru a face excelenta scolara. Deci, profesorii vor primi doua diplome, una de profesor al anului si o diploma de excelenta din partea noastra si, bineinteles, cu sumele corespunzatoare, oferite de sindicat din fonduri proprii si de inspectorat din fondurile puse la dispozitie de Consiliul Judetean“.
(Continuarea in editia tiparita a ziarului IMPACT)
( Georgiana DRAGOMIR )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.6288Euro4.6288
Dolarul SUA - 3.9524Dolarul SUA3.9524
Sondaj
Pe vremea cărui președinte credeți că românii au dus-o cel mai bine?
Nicolae Ceaușescu
Ion Iliescu
Emil Constantinescu
Traian Băsescu
Klaus Iohannis
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv
  eXTReMe Tracker