Nr. 982, Anul 16, din 25-Mai-2018
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
ExclusivVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
„Speram ca dupa acest Congres, PNL sa redevina acel partid de Opozitie de care e nevoie“
• spune vicepresedintele Organizatiei Judetene PNL Calarasi, Marian Dinulescu

La finalul acestei saptamani, liberalii isi vor alege, in cadrul Congresului, noua conducere. Asta se va intampla, mai precis, sambata, 17 iunie 2017, cand toata suflarea liberala din Romania se va strange la Bucuresti si isi vor alege noul presedinte.
Momentan au mai ramas doar doi candidati finali in competitia pentru sefia partidului: Ludovic Orban, cu motiunea „PNL - Forta dreptei“ si Cristian Busoi - „PNL, partidul viitorului. Pentru o Romanie dreapta, echilibrata si puternica!“. Cei doi au indeplinit conditiile statutare pentru a fi supuse dezbaterii si votului in cadrul Congresului PNL.
Motiunea sustinuta de Viorel Catarama, respectiv „Politica nationala - Calea liberala“ nu a intrunit conditiile statutare pentru a fi supusa dezbaterii si votului in cadrul Congresului PNL, intrucat nu a fost validata de Comitetele Directoare Judetene din cel putin 10 filiale PNL, conform articolului 72, alineat 1 din statutul PNL.
Asta nu i se pare a fi o bila neagra pentru partid vicepresedintelui Organizatiei Judetene PNL Calarasi, Marian Dinulescu. Cel putin asa a declarat acesta la ARENA FM, in cadrul Emisiunii „Subiectul Zilei“. Asta este situatia. Daca asa prevede statutul, acesta trebuie respectat. Revenind la Congresul de sambata, la eveniment sunt asteptati 5.000 de delegati din intreaga tara si implicit si din Calarasi. Organizatia Judeteana a stabilit deja componenta delegatiei ce va fi prezenta la Bucuresti.
(Continuarea in editia tiparita a ziarului IMPACT)
( Ramona BUTNARIU )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.6288Euro4.6288
Dolarul SUA - 3.9524Dolarul SUA3.9524
Sondaj
Pe vremea cărui președinte credeți că românii au dus-o cel mai bine?
Nicolae Ceaușescu
Ion Iliescu
Emil Constantinescu
Traian Băsescu
Klaus Iohannis
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv
  eXTReMe Tracker