Nr. 973, Anul 16, din 23-Martie-2018
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Mesaje pentru prieteni
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
PoliticaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
„Ludovic Orban nu a fost impus de Dragulin, Filipescu sau altcineva“
• spune secretarul general al PNL jud. Calarasi, Valentin Barbu

Luna trecuta, in cadrul unei sedinte a Biroului Permanent Judetean, liberalii calaraseni au decis sa il sustina, la Congresul PNL din 17 iunie, pentru functia de lider la nivel national, pe Ludovic Orban. Votul a fost secret, insa nu toti cei prezenti in sala si-au exprimat opinia vizavi de sustinerea unuia dintre candidati.
Din cei care si-au exprimat votul, 23 au votat pentru sustinerea lui Ludovic Orban si 8 pentru sustinerea lui Catalin Predoiu. Si drept urmare, Organizatia s-a aliniat, fiind declarata public sustinerea pentru Ludovic Orban, care si-a depus apoi imediat motiunea. Cel putin asa a informat la ARENA FM, in cadrul Emisiunii „Subiectul Zilei”, Valentin Barbu, secretarul general al Organizatiei Judetene PNL Calarasi. Acesta a subliniat ca au fost persoane in sala care au spus ca ar fi bine ca PNL Calarasi sa joace la mai multe capete, insa, personal, el nu a agreat ideea.
„Eu, personal, nu sunt de acord. In politica trebuie sa fii vertical si sa-ti asumi si eventualul castig si eventuala infrangere. Eu sper ca am mers la castig. Problema e ca Ludovic Orban nu a fost impus de Dragulin, Filipescu sau altcineva. S-a votat acest lucru. Au fost opinii si votul a decis. Vreau sa spun ca pe buletinul de vot a fost si domnul Busoi, care nu a obtinut nici macar un vot de la cei care au votat efectiv. A avut sustinatori care au semnat in lista motiunii, printre care, presedintele Iliuta si cine a mai fost pe acolo. De asta e democratie in PNL. Eu spun ca 80% dintre delegatii la congres, am convingerea ca vor vota ce au sustinut in BPJ, adica pe Ludovic Orban“, a precizat Valentin Barbu, care nu crede ca, din cauza deciziei BPJ Calarasi de a-l sustine pe Ludovic Orban, Catalin Predoiu s-ar fi retras din cursa.
(Continuarea in editia tiparita a ziarului IMPACT)
( Ramona BUTNARIU )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.6651Euro4.6651
Dolarul SUA - 3.7841Dolarul SUA3.7841
Sondaj
Dacă duminica viitoare s-ar organiza alegeri locale, cu ce partid ați vota?
PSD
PNL
UNPR
ALDE
PMP
Nu merg la vot
AISSER
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv
  eXTReMe Tracker