Nr. 982, Anul 16, din 25-Mai-2018
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
PoliticaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Bratul dunarean Borcea pare a fi abandonat de autoritatile din domeniul transportului
• considera parlamentarul Cristian George Sefer, deputat al Partidului Miscarea Populara

Deputatul PMP Cristian George Sefer adreseaza o noua intrebare ministrului Transporturilor, Alexandru-Razvan Cuc, de data aceasta cu privire la faptul ca de mai bine de 10 ani nu au fost efectuate lucrari de dragare a senalului navigabil, reducandu-se astfel perioada de navigabilitate a bratului Borcea la cateva luni pe an. Deputatul Cristian George Sefer cere domnului ministru sa-i comunice daca Ministerul Transporturilor are programate lucrari de dragare al bratului Borcea.
„Motor de dezvoltare economica al municipiului Calarasi, referindu-ma aici atat la posibilitatea dezvoltarii portului economic cat si la un potential port turistic, bratul dunarean Borcea pare a fi abandonat de autoritatile din domeniul transportului. Astfel, de mai bine de 10 ani, nu au mai fost efectuate lucrari de dragare a senalului navigabil reducandu-se astfel perioada de navigabilitate a bratului Borcea la cateva luni pe an. Avand in vedere proiectele turistice si de dezvoltare economica care depind de navigabilitatea bratului Borcea in tot timpul anului, va rog domnule ministru sa imi comunicati daca Ministerul Transportului are programate, in perioada urmatoare, lucrari de dragare al bratului Borcea“, se specifica in continutul intrebarii adresata de deputatul Cristian Sefer catre Alexandru-Razvan Cuc, ministrul Transporturilor.
Ca si in cazul altor intrebari adresate ministrilor din cabinetul premierului Grindeanu, deputatul Goerge Cristian Sefer solicita raspuns in scris din partea ministrului Transporturilor.

Biroul de presa al Deputatului Cristian George SEFER
( )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.6288Euro4.6288
Dolarul SUA - 3.9524Dolarul SUA3.9524
Sondaj
Pe vremea cărui președinte credeți că românii au dus-o cel mai bine?
Nicolae Ceaușescu
Ion Iliescu
Emil Constantinescu
Traian Băsescu
Klaus Iohannis
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv
  eXTReMe Tracker