Nr. 954, Anul 15, din 20-Octombrie-2017
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Mesaje pentru prieteni
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
Exclusiv
„E cazul sa iesim la bataie pentru ca lucrurile merg intr-o directie total gresita“
• spune Raducu Filipescu, senator PNL de Calarasi

In cadrul ultimei conferinte de presa, senatorul liberal calarasean, Raducu Filipescu s-a referit la o serie de detalii legate de Consiliul National al PNL de la Brasov. La respectivul eveniment, Ludovic Orban a avut un discurs foarte contondent la adresa actualei puteri si, de asemenea, ca pe vremea vikingilor, i-a chemat la ,,lupta“ pe liberali impotriva PSD.
„Este adevarat ca e cazul sa iesim la bataie pentru ca lucrurile merg intr-o directie total gresita. Toata presa nationala si poate ca si presa locala simte nevoia ca un partid de opozitie sa inceapa sa se manifeste. Toata perioada asta in care PSD a facut nenumarate prostii, noi am fost in Congres, in reasezarea trupelor pe linia de front si asa mai departe. Suntem inca in asezare si avem o conducere noua. Avem inca multe probleme de rezolvat si in interiorul partidului. Fuziunea asta intre PNL si PDL, pe ici, pe colo, mai are cateva scapari. Dar odata cu Consiliul National de la Brasov, primul de dupa Congres, lucrurile sunt foarte clare. Iesim la bataie si vom lupta la baioneta impotriva acestui Guvern care, fara sa-l deranjeze nimeni, se sinucide. Este clar ca noi am atras atentia la modul foarte serios - si e o decizie luata in interiorul partidului - primului ministru ca, daca nu elibereaza din functie pe cei trei penali, vom proceda la o motiune de cenzura impotriva lui. Facand aceasta afirmatie, automat ne aseaza presa nationala pe noi in tabara lui Dragnea. Cu alte cuvinte, noi, PNL, il ajutam pe Dragnea sa-l omoare pe Tudose“, a precizat senatorul Raducu Filipescu, specificand ca, pentru a nu se ajunge intr-o asemenea situatie, a fost facut un demers la nivel de Parlament, la Camera Deputatilor, pentru modificarea articolului numarul 26 din regulament.
Daca se va modifica acest articol, orice grup parlamentar va avea dreptul sa initieze o procedura de strangere de semnaturi pentru demiterea presedintelui Camerei Deputatilor. Liberalii au actionat, prin motiune de cenzura, in acelasi timp, impotriva lui Mihai Tudose si impotriva lui Liviu Dragnea pentru remanierea lui din pozitia de presedinte al Camerei Deputatilor.
(Continuare in editia tiparita a ziarului IMPACT) [citeste]
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.5975Euro4.5975
Dolarul SUA - 3.8945Dolarul SUA3.8945
Sondaj
Dacă duminica viitoare s-ar organiza alegeri locale, cu ce partid ați vota?
PSD
PNL
UNPR
ALDE
PMP
Nu merg la vot
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv
  eXTReMe Tracker