Nr. 982, Anul 16, din 25-Mai-2018
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
Social
„CLOWNS”, un spectacol muzical de teatru si circ
Consiliul Judetean Calarasi, Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi si Teatrul „Ion Creanga” va invita la spectacolul de teatru cu piesa „CLOWNS” – scenariul si regia Stefan Ruxanda. Scenografia spectacolului este semnata de Viaceslav Vutcarion.
„CLOWNS” este un spectacol muzical de teatru si circ, publicul avand ocazia sa urmareasca una dintre cele mai recente productii ale Teatrului Ion Creanga. Protagonistii invita copiii intr-o calatorie indepartata a clovnilor. Alaturi de strengarii Hanso si Lora, de clovnul orchestra Consi si de Morbus, pazitorul celor mai aspre legi din tinut, tinerii spectatori vor descoperi bucuria jocului in arena. Clovnii multitalentati canta, fac giumbuslucuri si danseaza, schimband cea mai ursuza privire intr-un zambet larg, veselia rasunand dincolo de sala de spectacol.
Spectacolul de teatru va avea loc luni, 4 iunie 2018, ora 10:00 – Sala „Barbu Stirbei a CJCC Calarasi.
[citeste]
„BANI DIN CER”
Consiliul Judetean Calarasi, Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi si Teatrul de Comedie va invita la spectacolul de teatru cu piesa „BANI DIN CER” de Ray Cooney, regia Horatiu Malaiele.
Distributia: Mihai Bendeac, Mihaela Teoloaca, Delia Nartea, Dragos Huluba, Eugen Racoti, Marius Drogeanu, Serban Georgevici. Scenografia este semnata de Puiu Antemir, asistent scenografie Irina Chirila, traducerea Gheorghe Lazarescu.
„Bani din cer” raspunde unor framantari ale umanitatii: este de ajuns sa te imbogatesti material, pentru a saraci cu totul, spiritual, pentru a uita cine esti? In aceasta comedie intalnim tipologii umane obisnuite puse intr-o situatie neprevazuta, pilduitoare fara a moraliza, plina de inteles fara sa dea raspunsuri directe. „Bani din cer” este inca o dovada ca rasul poate trezi constiinte.
Spectacolul de teatru va avea loc luni, 11 iunie 2018, ora 19:00 – Sala „Barbu Stirbei” a CJCC Calarasi.
[citeste]
Vergil Banea a ramas fara mandatul de consilier judetean
In urma unui ordin trimis de Prefectura Calarasi, Vergil Banea nu mai ocupa functia de consilier judetean si ca atare, in sedinta ordinara din aceasta luna, Consiliul Judetean Calarasi va trebui sa constate incetarea mandatului, vacantarea locului si validarea primului supleant de pe lista.
Astfel a anuntat, recent, in cadrul unei conferinte de presa, secretarul Organizatiei Judetene PNL Calarasi ( vicepresedintele Consiliului Judetean Calarasi),Valentin Barbu. „Pentru a produce efecte, in sensul sa nu se vacanteze postul, domnul Banea trebuie sa ceara in Instanta suspendarea Ordinului Prefectului. Nu stiu daca a facut asta sau nu. Daca obtine in Instanta suspendarea Ordinului, apoi poate intra pe fond ca sa conteste eventual decizia Biroului Politic Judetean care, de fapt, doar a pus in aplicare statutul. Noi avem obligatia sa ducem la indeplinire ceea ce prevede statutul. In prima sedinta de Consiliul vom inainta o adresa prin care aducem la cunostinta ca domnului Banea i-a incetat de drept mandatul, nemaifiind membru PNL”, a precizat secretarul Organizatiei Judetene PNL Calarasi, specificand ca urmatorul membru supleant de pe lista PNL este Violeta Pascu, care a mai ocupat functia de consilier judetean din partea UNPR si PNL.
[citeste]
Alte titluiri la Social
Expozitia itineranta „Centenarul Marii Uniri sub semnul artistilor plastici din Baragan” a ajuns la Calarasi
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.6288Euro4.6288
Dolarul SUA - 3.9524Dolarul SUA3.9524
Sondaj
Pe vremea cărui președinte credeți că românii au dus-o cel mai bine?
Nicolae Ceaușescu
Ion Iliescu
Emil Constantinescu
Traian Băsescu
Klaus Iohannis
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv
  eXTReMe Tracker