Nr. 954, Anul 15, din 20-Octombrie-2017
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Mesaje pentru prieteni
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
Cotidian
Bursa locurilor de munca pentru absolventi
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Calarasi organizeaza vineri, 20 octombrie 2017, Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventii Promotiei 2017. Actiunea se va desfasura incepand cu ora 9.00, la sediul Primariei Municipiului Calarasi. In acelasi interval de timp, Bursa Locurilor de Munca va avea loc si la sediul Agentiei Locale pentru Ocuparea Fortei de Munca Oltenita, din str. Argesului nr. 111, Oltenita.
Evenimentul va facilita cunoasterea pietei muncii si a ofertelor venite din partea mediului economic calarasean de catre persoanele aflate in cautarea unui loc de munca, precum si a beneficiilor financiare acordate din bugetul asigurarilor de somaj. In acest context, sunt invitati la aceasta actiune toti absolventii promotiei 2017 aflati in evidenta institutiei, precum si agentii economici care doresc sa ofere o sansa pe piata muncii acestor tineri. Desi este o actiune destinata proaspetilor absolventi, orice persoana aflata in cautarea unui loc de munca este binevenita, agentia oferind locuri de munca si pentru persoanele cu experienta.
„Obiectivul principal al acestei bursei este sa asigure ocupare pentru toate categoriile de tineri, pentru toate nivelurile de scolarizare si pentru toate competentele dobandite in scoala, prin intermedierea de catre AJOFM Calarasi a unui dialog direct intre agentii economici si solicitantii de locuri de munca“, a precizat Nicolae Chirana, director executiv al AJOFM Calarasi.
[citeste]
APIA primeste cereri de plata a ajutorului pentru motorina pana la sfarsitul lunii
Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza ca, pana la data de 31 octombrie inclusiv, se depun cererile de plata a ajutorului pentru cantitatile de motorina achizitionate si utilizate in agricultura, aferente perioadei iulie - septembrie 2017 (trim. III al anului 2017).
Beneficiarii pentru care a fost emis acordul prealabil de finantare pentru anul 2017 depun cererile de solicitare a ajutorului de stat insotite de o situatie centralizatoare privind cantitatile de motorina achizitionate si utilizate in perioada iulie- septembrie, precum si documentele prevazute de Ordinul MADR nr. 1727/2015 pentru aprobarea Procedurilor specifice de implementare si control, precum si a formularisticii necesare aplicarii schemei de ajutor de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizata in agricultura cu modificarile ?i completarile ulterioare .
In perioada 2017 - 2020, diferenta dintre rata accizei standard, calculata prin actualizarea nivelului prevazut in coloana 4 din anexa nr. 1 la titlul VIII „Accize si alte taxe speciale“ din Legea nr. 227/2015, cu completarile ulterioare, potrivit art. 342 alin. (2) - (4) din acelasi act normativ, si rata accizei reduse prevazuta la alin. (2) se acorda ca ajutor de stat sub forma de rambursare.
Valoarea accizei pentru anul 2017 este de 1,4185 lei/litru.
Cererile de plata pot fi depuse de administrator/reprezentantul legal sau imputernicitul acestuia, caz in care imputernicirea este emisa de catre administratorul /reprezentantul legal si este insotita de copia actului de identitate al persoanei imputernicite.
[citeste]
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.5975Euro4.5975
Dolarul SUA - 3.8945Dolarul SUA3.8945
Sondaj
Dacă duminica viitoare s-ar organiza alegeri locale, cu ce partid ați vota?
PSD
PNL
UNPR
ALDE
PMP
Nu merg la vot
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv
  eXTReMe Tracker