Nr. 990, Anul 16, din 20-Iulie-2018
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
Cotidian
Calendarul activitatilor dedicate Centenarului Marii Uniri pentru luna iulie
Grupul de intocmire si monitorizare a Calendarului activitatilor dedicate Centenarului Marii Uniri, constituit in mod voluntar la nivelul judetului Calarasi, aduce la cunostinta calarasenilor activitatile care se desfasoara sub egida Centenarului in luna iulie.
Astfel, Biblioteca Judeteana a organizat pentru perioada 2-31 iulie BIBLIOVACANTA, dedicata copiilor cu varsta cuprinsa intre 3 si 12 ani, iar in perioada 9-21 iulie - JUNIOR IT, la Sectia copii, pentru copii (7-12 ani).
Pe 14 iulie va avea loc o Lansare de album - Nicu Zotta, organizata de Muzeul Municipal, avand partener pe Art Music Concept. Pe 20 iulie va avea loc Noaptea alba a muzicii folk, organizata de CJCC in Parcul Dumbrava.
Din Grupul constituit la propunerea Primariei Municipiului Calarasi fac parte urmatoarele institutii: Institutia Prefectului Judetului Calarasi, Consiliul Judetean Calarasi, Directia Judeteana pentru Cultura, Inspectoratul Scolar al Judetului Calarasi, Primaria Municipiului Oltenita, Protoieria Calarasi, Muzeul Dunarii de Jos, Muzeul Civilizatiei Gumelnita din Oltenita, Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi si Biblioteca Judeteana Calarasi, secretariatul fiind asigurat de Muzeul Municipal Calarasi.
[citeste]
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.6562Euro4.6562
Dolarul SUA - 3.9954Dolarul SUA3.9954
Sondaj
Sunt oamenii politici corupți?
Da
Nu
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv
  eXTReMe Tracker