Nr. 982, Anul 16, din 25-Mai-2018
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
Eveniment
Festivalul „Flori de mai” a ajuns la cea de-a 30-a editie
Consiliul Judetean Calarasi, Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi si TVR 3 ii invita pe calaraseni, in perioada 25 – 27 mai 2018, la cea de-a 30-a editie a Festivalului – concurs national de interpretare a muzicii usoare romanesti „Flori de mai”.
Concursul va avea loc in Sala de spectacole „Barbu Stirbei”, iar Gala Laureatilor pe scena amplasata in fata Centrului Judetean de Cultura si Creatie Calarasi.
Festivalul se va incheia cu recitalurile extraordinare sustinute de Luminita Anghel si Directia 5, dar si printr-un impresionant spectacol de lumini si culori. „Festivalul – concurs national de interpretare a muzicii usoare romanesti «Flori de mai» a ajuns anul acesta la cea de-a 30-a editie si, in acest sens, Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi si-a propus sa transforme cele trei seri de concurs intr-un spectacol deosebit care sa ajunga la sufletul publicului spectator. In acest moment aniversar tin sa multumesc tuturor celor care au contribuit, de-a lungul anilor, la promovarea acestui proiect cultural la nivel national. Speram ca publicul ni se va alatura pe parcursul evenimentului, cand municipiul Calarasi se va transforma intr-un oras plin de muzica, lumini si culoare. Succes tuturor concurentilor!”, a declarat Mihaela Petrovici, managerul Centrului Judetean de Cultura si Creatie Calarasi.
Programul festivalului incepe astazi (vineri, 25 mai), la ora 19.00 in Sala „Barbu Stirbei” cu un concurs si recitalul sustinut de Oana Radu / Nico (pretul biletului este de 10 lei).
Sambata, 26 mai, ora 19.00, concursul continua in aceeasi locatie, fiind urmat de recitalul sustinut de FREESTAY / ILEANA ?IPOTEANU (pret bilet 10 lei).
In ultima zi de festival va avea loc, la ora 19.00 Gala
Gala Laureatilor, urmata de recitalul Luminitei Anghel si Directia 5.
Din juriul festivalului vor face parte specialisti si personalitati consacrate ale muzicii usoare romanesti: Viorel Gavrila, Ileana Sipoteanu, Bogdan Dragomir, Liviu Manolache, Virgil Petanca.
Prezentatorii festivalului sunt Daniela Mihai Soare - jurnalist Radio Romania Actualitati, realizator emisiunea „Clubul prietenilor de la 10” si Eugen Rusu – jurnalist Radio Romania Actualitati si TVR.
[citeste]
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.6288Euro4.6288
Dolarul SUA - 3.9524Dolarul SUA3.9524
Sondaj
Pe vremea cărui președinte credeți că românii au dus-o cel mai bine?
Nicolae Ceaușescu
Ion Iliescu
Emil Constantinescu
Traian Băsescu
Klaus Iohannis
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv
  eXTReMe Tracker