Nr. 982, Anul 16, din 25-Mai-2018
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
Politica
Liberalii calaraseni au demarat si ei campania de informare a cetatenilor referitor la Pilonul 2 de pensii
Presedintele Organizatiei Judetene PNL Calarasi, Daniel Dragulin a abordat, in cadrul unei recente conferinte de presa, un subiect extrem de fierbinte pentru romani. Este vorba, mai exact, de mult disputatul pilon 2 de pensii, care le face guvernantilor tot mai bine cu „ochiul”.
Transferul Pilonului 2 de pensii catre stat nu i se pare corect nici lui Daniel Dragulin si PNL are un punct de vedere foarte clar referitor la acest aspect. Nu este corect ca Pilonul 2 de pensii, impreuna cu primul, sa fie transferat catre Guvern. „Sunt peste 9,7 miliarde de euro, bani care, dupa parerea mea, intr-un scurt timp se vor realoca pentru alte scopuri, tinand cont si de situatia economica grava in care ne aflam. Cei care s-au ocupat de acest pilon de pensii aveau un scop foarte clar de a-i dirija catre investitii cu profit pentru ambele parti. In perioada urmatoare vom avea o campanie de constientizare a cetatenilor din Calarasi vizavi de problemele ce vor apare, in urma initiativei pe care PSD o are. Dar daca nu aveam noi acest fond – Pilonul 1 si Pilonul 2 de pensii, ce luau ei acum? De ce se doresc sa nationalizeze un fond privat? Pana la urma care este scopul? ”, a precizat presedintele Daniel Dragulin (ce ocupa si functia de primar al municipiului Calarasi).
(Continuare in editia tiparita a ziarului IMPACT) [citeste]
„La nivelul Calarasiului nu exista posibilitatea sa aduci un sponsor mare la club”
Senatorul liberal calarasean, Raducu Filipescu este foarte mandru si incantat de reusita echipei de fotbal, Dunarea Calarasi, care, recent a reusit sa se califice in Liga 1. Dar, in acelasi timp, politicianul este si putin speriat de ce va urma.
Nu pentru ca s-ar gandi neaparat la partea financiara, ci la jocurile de culise care se fac la acest nivel. „Nu este vorba neaparat de bani ca sa tii echipa. Eu cred ca putem sa sustinem echipa. Problema care se pune e ca va fi foarte greu sa o mentinem acolo. In fotbal, am constatat ca si in handbal, e o mafie groaznica. Nu stiu daca noi suntem capabili sa ne agatam de jocurile astea incat sa fim in stare sa le facem si sa tinem echipa in divizia nationala. Este o reusita fantastica ca sa ajunga un orasel, de 60-70.000 de locuitori, sa aiba o echipa in divizia in nationala. E un lucru mare. Avem stadion, avem bunavointa, avem oameni care se ocupa, problema este sa avem potentialul sa ramanem acolo in primele 13- 14-15 echipe. Aici e problema”, a precizat senatorul Filipescu care este totusi destul de optimist fiindca are ca exemplu pozitiv echipa de handbal.
(Continuare in editia tiparita a ziarului IMPACT) [citeste]
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.6288Euro4.6288
Dolarul SUA - 3.9524Dolarul SUA3.9524
Sondaj
Pe vremea cărui președinte credeți că românii au dus-o cel mai bine?
Nicolae Ceaușescu
Ion Iliescu
Emil Constantinescu
Traian Băsescu
Klaus Iohannis
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv
  eXTReMe Tracker