Nr. 954, Anul 15, din 20-Octombrie-2017
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Mesaje pentru prieteni
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
Politica
„Dupa ce se vor termina toate alegerile la organizatiile speciale, garantez ca vom iesi si noi la bataie“
• spune Alina Jipa, noul lider al femeilor liberale din municipiul Calarasi

Zilele trecute, femeile liberale din municipiul Calarasi au avut parte de un eveniment foarte important in viata organizatiei. Mai exact, marti, 12 octombrie, a avut loc conferinta de alegeri la Organizatia Municipala in cadrul careia, femeile liberale si-au ales liderul, in persoana Alinei Jipa. Biroul municipal este format din 23 de femei, o echipa foarte buna, cu care de acum incolo chiar se va iesi la „bataie“ si se va demonstra adversarilor politici ca nu se prabuseste PNL- ul. Cel putin asa a asigurat, cu ocazia ultimei conferinte de presa a partidului, liderul femeilor liberale din municipiu.
„Acum suntem in perioada in care avem alegeri, pe toate fronturile. Anume la tineret, femei, seniori si urmeaza sa avem si Conferinta Municipala pentru ca Viorel Ivanciu este interimar la momentul acesta. Vom bate in cuie toate organizatiile speciale, ca asa se numesc ele. In ce priveste alegerile municipale la femei, am fost singura candidata. Avem doi prim vicepresedinti – Ruxandra Prica si Angelica Paun. Pe functia de vicepresedinte au fost alese Carmen Lapadat, Mariana Luca, Elena Bogdan, Daniela Nicolae, Nina Bacescu, Cojocaru Florica, Mariana Stoian si Georgeta Dascalu. Am acoperit aproape toate domeniile de activitate prin candidatele pe care le-am avut, ce si-au depus cerere pentru a participa la aceste alegeri. Se stie foarte bine ca, prin 2014, atunci cand Viorel Ivanciu a preluat Organizatia Municipala, am facut echipa cu el si am facut echipa buna. Dupa ce se vor termina toate alegerile la organizatiile speciale, garantez ca vom iesi si noi la bataie, mai abitir, mai cu forta. Acum suntem in perioada de acomodare, nu ca nu am fi demonstrat pana acum ca suntem capabile de multe lucruri“, a punctat lidera Alina Jipa, accentuand ca, organizatia este una functionala, cu membre extraordinar de pregatite si devotate partidului.
(Continuare in editia tiparita a ziarului IMPACT) [citeste]
Tinerii liberali calaraseni o sustin pe Mara Mares la sefia TNL
Duminica trecuta, tinerii liberali calaraseni si-au ales noul lider la nivel de judet, in persoana lui Alexandru Vasile. In urma acestui eveniment, liberalii au organizat, miercuri, 18 octombrie 2017, o conferinta de presa, in sala de sedinte a Consiliului Judetean Calarasi, pentru a-l mediatiza mai bine pe liderul de tineret. Totodata, a fost anuntata sustinerea deputatei Mara Mares pentru sefia TNL la nivel national, la congresul de duminica, 22 octombrie.

„Mara a demonstrat ca este mult mai aproape de organizatiile din teritoriu”

La conferinta au participat: primarul de Calarasi, Daniel Dragulin (presedintele Organizatiei Judetene PNL Calarasi), Mara Mares (deputat, candidat la presedintia TNL la nivel national), Alexandru Kocsis (purtator de cuvant al TNL la nivel national), Alexandru Vasile (presedintele TNL judeteana Calarasi), Stefan Stan (presedinte executiv al TNL judeteana Calarasi), Cristian Marin si Andrei Romila (cei doi prim vicepresedinti ai TNL Judeteana Calarasi) si reprezentanti ai mass-mediei locale. Prezentarea echipei de tineret de la nivel judetean a fost facuta, asa cum era firesc, de catre presedintele Daniel Dragulin, care a subliniat ca, la stanga si la dreapta sa, sta viitorul Partidului National Liberal. Acesta a anuntat ca duminica, 22 octombrie, va avea loc Congresul TNL la care va participa si o delegatie de tineri liberali din Calarasi.
„Atat la nivelul municipiului Calarasi s-a facut o schimbare cu tinerii. Foarte multi dintre ei sunt studenti. La nivel judetean, numai daca spunem ca presedintele are 27 de ani, ne gandim ca are timp sa se maturizeze politic. Eu cred ca va fi unul dintre viitorii lideri politici la nivel judetean. Nu doar el, ci si colegii de langa el. Trebuie sa ne gandim ca nu suntem pe viata pusi in functiile de conducere ale partidului. Cred ca vine o vreme cand trebuie sa te gandesti sa ai in spate oameni tineri, care te pot inlocui oricand. Trebuie sa ne schimbam din mers si sa avem oameni tineri, cu alte viziuni. Noi o vom sustine pe domnisoara Mara la functia de presedinte al Organizatiei TNL la nivel national. Eu sunt convins ca Mara are sustinerea mai multor judete. De asemenea cred ca Mara poate sa coaguleze langa ea pe toti cei care au o anumita influenta in randul tinerilor. De altfel, cred ca a facut acest lucru pana acum. Sunt convins ca in acel Birou nou ales vor fi prezenti si lideri ai judetului Calarasi. Toti candidatii sunt foarte bine pozitionati, dar din discutiile purtate, Mara a demonstrat ca este mult mai aproape de organizatiile din teritoriu si a venit la noi cu o oferta tentanta“, a mentionat Daniel Dragulin.
(Continuare in editia tiparita a ziarului IMPACT) [citeste]
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.5975Euro4.5975
Dolarul SUA - 3.8945Dolarul SUA3.8945
Sondaj
Dacă duminica viitoare s-ar organiza alegeri locale, cu ce partid ați vota?
PSD
PNL
UNPR
ALDE
PMP
Nu merg la vot
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv
  eXTReMe Tracker