Nr. 945, Anul 15, din 18-August-2017
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Mesaje pentru prieteni
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
Politica
Orban a venit la Calarasi sa stinga conflictul din interiorul PNL
Ludovic Orban, presedintele PNL, a efectuat duminica, 13 august, o vizita in judetul Calarasi unde s-a intalnit cu colegii sai de partid si a participat la festivitatile ocazionate de zilele comunelor Independeta, Borcea si Perisoru, chiar daca la Perisoru primarul este membru PSD. Inainte de participa la evenimentele din comunele amintite mai sus, Ludovic Orban a organizat o conferinta de presa in sala de sedinte a Primariei Calarasi, conferinta la care au luat parte si presedintele PNL Calarasi, Daniel Dragulin, senatorul Raducu Filipescu si mare parte a mass-mediei calarasene. Orban a precizat ca vrea sa imprime un alt stil PNL, unul mai apropiat de cetatean si mai sensibil la problemele acestuia.
„Obiectivul meu, dupa castigarea presedintiei partidului National Liberal, este sa fiu prezent alaturi de cetatenii Romaniei in cat mai multe localitati posibil, in cat mai multe judete. De la Congres, pana azi, am fost prezent in 26 de organizatii judetene si in peste 100 de localitati, prilej cu care m-am intalnit, am discutat, am luat pulsul din diverse zone ale tarii in intalnirile pe care le-am avut cu zeci de mii, poate sute de mii de romani. Foarte multi cetateni sunt mirati cand ma vad pe la diverse evenimente, tinand cont ca nu este campanie electorala si lumea nu este obisnuita ca politicienii sa le fie alaturi si in afara campaniilor electorale. Dar acesta este stilul meu de a fi si vreau sa-l imprim intregului partid, cu deschidere fata de cetatean, accesibilitate, comunicare si stabilirea agendei partidului in functie de agenda cetateanului. Si deplasarea mea din Calarasi este facuta tot cu acest scop“, a declarat Ludovic Orban.
Presedintele PNL a vorbit si despre problemele aparute la nivelul Organizatiei Judetene a PNL Calarasi, unde Vasile Iliuta este acuzat de blat cu PSD. Orban a precizat ca oficial nu s-a discutat de o retragere a sprijinului politic a presedintelui Consiliului Judetean, chiar daca unele decizii ale lui Vasile Iliuta nu sunt pe placul lui Orban. Liderul PNL da sigurari ca divergentele s-au rezolvat dupa discutiile avute duminica cu liberalii calaraseni.
(Continuarea in editia tiparita a ziarului IMPACT) [citeste]
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.5867Euro4.5867
Dolarul SUA - 3.9006Dolarul SUA3.9006
Sondaj
Dacă duminica viitoare s-ar organiza alegeri locale, cu ce partid ați vota?
PSD
PNL
UNPR
ALDE
PMP
Nu merg la vot
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv
  eXTReMe Tracker